Logga in
Historik

ICANIWILL

När I CAN I WILL startade 2012 var deras dröm att lära sig allt om textilproduktion för att en dag kunna göra deras träningskläder. Idag tillverkar dom träningskläder i 5 olika länder, skickar dagligen ut kläder till hela världen och jobbar stenhårt för att ge Dig som kund verktyg och förutsättningar för att nå dina mål! Kvalitet och leverans i vad vi lovar är viktigt för oss och om du mot förmodan inte känner dig nöjd, önskar vi att du kontaktar oss så vi kan hjälpa efter bästa förmåga. Tack för att du väljer ICIW och välkommen in i Familjen.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 28 av 145

Senast besökta produkter

IcanIwill träningskläder

Letar du efter träningskläder som håller hög kvalitet, standard och dessutom är supertrendiga, ska du köpa IcanIwill. Vi på Proteinbolaget säljer en rad snygga träningskläder från detta populära varumärke, alltid till ett bra pris.

ICIW

I can I will eller ICIW som förkortningen lyder, är ett svenskt märke som fokuserar på träningskläder för alla tillfällen. Namnet kommer från grundaren Gustav Ollas som en morgon 2009 satte upp en post-it lapp på badrumsspegeln, med orden “I can I will” för att motivera sig själv till träning. Idag är varumärket ett av de största på den svenska marknaden - med träningskläder som funkar både till träning och för avkoppling hemma.
IcanIwill träningskläder för fitnessintresserade
Älskar du fitness, gymträning eller att ge dig ut och jogga i spåret? IcanIwill träningskläder lämpar sig för en rad sporter men främst fitness, löpning, yoga och gym. De mest köpta är ICIW-tightsen, inte minst de kamouflagefärgade som anses vara ett signum för varumärket.

Andra plagg som du kan hitta från ICIW:

  • Träningstoppar
  • T-shirts
  • Shorts
  • Jackor
  • Set
  • Accessoarer
  • Underkläder

Kollektionerna riktar sig till män, kvinnor och barn. Du kan även hitta sportiga och bekväma underkläder.

Träningskläder till konkurrenskraftiga priser

Mottot från grundaren till IcanIwill var och är fortfarande att tillverka sköna, stretchiga kläder till konkurrenskraftiga priser. Det intressanta med kollektionerna är också att plaggen görs i begränsade upplagor för att varje kund ska få äran att känna sig unik och sticka ut.

Är du nyfiken på IcanIwills kollektioner? Hitta dina favoriter här på Proteinbolaget och motivera dig själv varenda dag! Du får fri frakt om du handlar över 499 kronor.
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »