Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kön
Kategori
Storlek kläder
Färg
Visa kampanjartiklar
Pris
30 ICANIWILL Nimble Tights, Black
Fler varianter
Artikel 28 av 113
Loading...

IcanIwill träningskläder

Letar du efter träningskläder som håller hög kvalitet, standard och dessutom är supertrendiga, ska du köpa IcanIwill. Vi på Proteinbolaget säljer en rad snygga träningskläder från detta populära varumärke, alltid till ett bra pris.

ICIW

I can I will eller ICIW som förkortningen lyder, är ett svenskt märke som fokuserar på träningskläder för alla tillfällen. Namnet kommer från grundaren Gustav Ollas som en morgon 2009 satte upp en post-it lapp på badrumsspegeln, med orden “I can I will” för att motivera sig själv till träning. Idag är varumärket ett av de största på den svenska marknaden - med träningskläder som funkar både till träning och för avkoppling hemma.
IcanIwill träningskläder för fitnessintresserade
Älskar du fitness, gymträning eller att ge dig ut och jogga i spåret? IcanIwill träningskläder lämpar sig för en rad sporter men främst fitness, löpning, yoga och gym. De mest köpta är ICIW-tightsen, inte minst de kamouflagefärgade som anses vara ett signum för varumärket.

Andra plagg som du kan hitta från ICIW:

  • Träningstoppar
  • T-shirts
  • Shorts
  • Jackor
  • Set
  • Accessoarer
  • Underkläder

Kollektionerna riktar sig till män, kvinnor och barn. Du kan även hitta sportiga och bekväma underkläder.

Träningskläder till konkurrenskraftiga priser

Mottot från grundaren till IcanIwill var och är fortfarande att tillverka sköna, stretchiga kläder till konkurrenskraftiga priser. Det intressanta med kollektionerna är också att plaggen görs i begränsade upplagor för att varje kund ska få äran att känna sig unik och sticka ut.

Är du nyfiken på IcanIwills kollektioner? Hitta dina favoriter här på Proteinbolaget och motivera dig själv varenda dag! Du får fri frakt om du handlar över 499 kronor.