Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Se allt inom Goodlife
Varumärket Goodlife har växt lavinartat de senaste åren och har nu hela 8 produktioner i olika länder. Deras affärsidé är att använda så fina ingredienser som möjligt och göra så enkla recept som möjligt. Resultatet - riktigt goda snacks som ger näring och härliga smakupplevelser.

Goodlifes goda bars

Det är framförallt proteinbars som Goodlife har satsat på och det är också dessa vi har i vårt sortiment. Smaker du exempelvis kan hitta är Caramel Coco, Salted Caramel med låg sockerhalt och andra goda smaker. Det går bra att köpa en enskild bar för att prova på eller en hel förpackning om 15 stycken. Det senaste är perfekt om du har för vana att ta med dig snacks som mellanmål till träningen eller under dagen på jobbet. Ha din förpackning på kontoret eller hemma och plocka med dig en bar vid behov.

Rika på protein

Alla bars som Goodlife framställer har en hög proteinhalt och lämpar sig extra väl för dig som vill bygga muskler eller bibehålla muskelmassan. Eftersom protein är kroppens byggstenar behöver du som tränar hårt extra protein varje dag – vad passar då bättre än att tillgodogöra dig det genom Goodlifes produkter?

När du handlar hos oss får du alltid fri frakt när du köper för mer än 499 kr!