Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Smak
Storlek kosttillskott
Pris
Artikel 1 av 1
Walden Farms finns just i denna skarv, där de tråkiga och torra inte behöver vara det, utan kan toppas med såser av alla dess sorter, helt kalorifria! Walden Farms erbjuder med andra ord lösningen för att du ska kunna äta både nyttigt och gott. Du hittar mängder av deras goda såser här hos oss på Proteinbolaget!

Äntligen. Äntligen! Äntligen är det lätt att leva med hälsosam mat och stenhårda dieter när Walden Farms finns med i bilden. Med dessa goda och kalorisnåla såser så behöver du inte skämmas för att du tar på lite extra, Walden Farms ser till att du kan njuta av din hälsosamma mat utan att ha dåligt samvete över en, kanske överdriven, såskonsumtion. Genom dessa genialiska såser kan du alltså fortfarande hålla ditt viktnedgångsmål, och samtidigt låta maten smaka lika gott som alltid, om inte godare. Såserna från Walden Farms passar till det mesta, som sallader, kyckling, kött och även de där bedrägliga desserterna. Välj fritt och upptäck en nyttig och välsmakande värld från Walden Farms!

En variation till oändlighet
Walden Farms såser finns i många olika varianter, vilket gör att du med all säkerhet kommer att hitta dina framtida måltidsfavoriter i deras utbud. Här hittar du allt från salladsdressing och barbecuesås till chokladsirap och sylt. Det kanske låter som det onyttigaste som du kan tänka dig, men dessa såser kan spara dig hela 330 kcal per dag, vilket gör det till ett lätt beslut om du funderar på om du ska ha sås eller inte. Såserna är helt fria från kolhydrater, fett, kalorier och gluten, så det finns egentligen ingen anledning att lämna såslivet bakom sig bara för att du vill gå ner i vikt – Med Walden Farms blir det möjligt att tappa vikt på ett delikat sätt!