Proteinella Cake
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Proteinella Cake





Det kan aldrig bli för mycket choklad och denna slänger du snabbt ihop!

3 ägg
4 msk kakao
1/2 dl stevia
1/2 dl kokosolja
1 msk kokos
1 dl havregryn
1 msk pofiber
Proteinella

1. Starta ugnen på 175°C.
2. Blanda alla torr ingredienser i en bunke.
3. Rör ned resterade ingredienser med en elvisp.
4. Bröa en rund form med löstagbara kanter.
5. Häll smeten i formen och låt stå i ugnen i ca 8-10 minuter.
6. Låt kakan svalna något.
7. Bred Proteinellan på kakan och toppa med kokos.

Servera tillsammans med vaniljkvarg, proteinfluff eller något annat valfritt du tycker om!

Recept av Ebba Isaksson.

Relaterade produkter
PB-5367-1
20
Aprilkampanjer
HealthyCo Proteinella, 200 g, Hazelnut
PB-9372
Kung Markatta Kakao KRAV, 250 g
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: gJ5DcN (motverkar spam)
Mer från Kost & recept
LCHF? Vad betyder det?

LCHF? Vad betyder det?

2020-03-09
Läs mer om vad som händer i kroppen vid LCHF-dieten, vad begreppet betyder och vad du får äta. Tips här på Proteinbolaget!
Läs mer
Tunna pannkakor

Tunna pannkakor

2019-07-05
Veckans recept är härligt tunna pannkakor. Perfekta till lördagsfrukosten, eller alla andra frukostar! 🥞
Läs mer
Kladdkaka för en

Kladdkaka för en

2019-06-28
Veckans recept är kladdkaka för en, med casein. Perfekt när du känner dig lite extra sugen på choklad och lite mindre sugen på att dela med dig 🍫
Läs mer
BCAA Sorbet

BCAA Sorbet

2019-06-20
Veckans recept är en läskande BCAA sorbet på vår nya smak Pink Lemonade. Perfekt till varma sommarkvällar! 🍧
Läs mer