Missa inte dessa erbjudanden!

49
21
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

Proteinbolagets Julkalender

568 kr / 449 kr
379 kr

Tidigare lägsta pris

379 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(26)
Tillfälligt slut ID: PB-231224

Inspiration från andra

Mest populära från Färdiga paket

 • Beskrivning
 • Välkommen till vår adventskalender fylld med överraskningar som kommer att ge dig en välbehövlig boost under hela december. Unna dig själv eller någon du bryr dig om en liten överraskning i vintermörkret!

  Proteinbolagets adventskalender är full av omsorgsfullt utvalda godsaker och små presenter som är speciellt utformade för dig med en aktiv livsstil. Vi är väldigt nöjda med innehållet i denna kalender och det är våra förhoppningar att även du kommer bli det.

  Kalendern innehåller utvalda produkter från våra mest populära varumärken så som GAAM, Barebells, Red Bull, Optimum Nutrition, Wellibites, Pändy E.tc


 • Innehåll
 • Allergener: Vissa produkter innehåller Mjölk, Soja, Gluten, Korn och produceras i en fabrik som även hanterar nötter, ägg och skaldjur.
  Vissa artiklar innehåller hög koffeinhalt, rekommenderas ej för personer känsliga för koffein och gravida eller ammande.
 • FAQ

Recensioner (26)

26 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Madeleine 2023-12-09
Dålig variation, hade förväntat oss proteinprodukter och inte en himla massa dryck och godis.
Lisa 2023-12-08
Kul men lite väl mkt energidryck än så länge. Hade gärna sett mer prover på olika proteinprodukter.
Lena 2023-12-08
Kul att ha köpt en julkalender som är så uppskattad av dottern! Det är inte alltid så lätt att få till det men denna gång nailade jag det ✌️😃✌️
Julia 2023-12-07
Perfekt kalender för den som gillar att testa nya produkter innan och efter träning, energidryck och sockerfria alternativ. Har hittills testa 3 nya sorter energidryck och hittat 3 nya favoriter. Bra blandning mellan julvarianter (smak av julmust) och ordinarie sortiment, vilket gör att man taggar till inför julen men även hittar favoriter för resten av året. Gillar också att produkterna är svenska märken och till stor del producerade i Sverige!
Visa fler
26 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5