Missa inte dessa erbjudanden!

22
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Optimum Nutrition Creatine Powder 634 g

317 g
299 kr
634 g
379 kr
379 kr
Summa av lösa artiklar:
 

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(10)

Mest populära från Kreatin monohydrat

 • Beskrivning
 • Optimum Creatine kan öka restationsförmågan, uthålligheten och muskelvolymen!
  Optimum Creatine kan öka restationsförmågan, uthålligheten och muskelvolymen! Varje portion levererar hela 5 gram (5000 mg) av 99,9% rent kreatinmonohydrat.

  • Tillverkad av Creapuremonohydrat
  • Smak och luktlös
  • Inga fyllningsmedel
  • Ger dig styrka och uthållning
  • 99,9% rent

  Den patenterade produktionsmetoden som används för att producera detta Kreatin ger en smaklös, luktfritt pulver som blandas lätt i vatten eller juice och sjunker inte lätt till botten. Som ett resultat av grynig smak eller konsistens som du kanske har upplevt med andra Kreatinpulver som inte kan förknippas med denna produkt.

  Doseringsförslag:
  Blanda ca 1 tesked (5g) 4ggr om dagen i 4-5 dagar, sedan 1 tesked (5g) om dagen med vatten eller sportdryck. Kan kombineras med efterträningsdryck.

  Storlek:
  634 g.
  Storlek:
  634 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll:

  NäringsinnehållPer 100 gPer 5 g
  Energi0 kJ/0 kcal0 kJ/ 0 kcal
  Proteino go g
  Kolhydrater0 g0 g
  - varav socker0 g0 g
  Fett0 g0 g
  - varav mättat fett0 g0 g
  - varav transfetter0 g0 g
  Kostfibrer0 g0 g
  Natrium0 mg0 mg
  Kreatin monohydrat100 g5 g


  Allergener: Kan innehålla spår av: MJÖLK, SOJA, GLUTEN, ÄGG, NÖTTER och JORDNÖTTER.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (10)

10 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Aline 2024-04-23
Jättebra produkt har använt nu ett tag och vill inte ha annat. Resultatet syns.:)
Victoria 2024-04-18
Kanske bara är placebo men tycker jag känner skillnad redan efter en vecka och har redan mer energi! Lite kemikalier smak men skakar man den längre tid och dricker ihop med mat så smakar de mindre! Jag tar 1.5 skopa med 250 ml vatten. Rekommenderar!
Olivia 2024-03-29
Vågade inte riktigt tro på beskrivningen när det stod att den skulle vara smaklös - men WOW. Den smakar verkligen ingenting vilket är toppen då jag annars har svårt för de artificiella smakerna som finns. Rekommenderar verkligen!
Jakob 2024-02-28
Mycket nöjd med detta kreatin, rekommenderar att köpa 600 g burk direkt, bra pris och det räcker väldigt länge. Går utmärkt att skölja ner med lite vatten eller slänga i det i proteinshaken.
Visa fler
10 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5