Missa inte dessa erbjudanden!

5
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 40 gånger under de senaste dagarna

GAAM Ashwagandha 60 caps

60 caps
149 kr
120 caps
269 kr -10%
180 caps
389 kr -13%
149 kr
Summa av lösa artiklar:
 

Perfekt att kombinera med

179 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(64)

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • GAAM Aswagandha är ett mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar.
  Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Fettförbrännande
  • Ökar styrkan
  • Ökar muskeltillväxten
  • Ökar konditionen

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.

  Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  En av de tydligaste effekterna är den på könshormonen testosteron, progesteron och östrogen. Våra anabola, uppbyggande och energiskapande hormon vilka står i direkt motsats till kortisol. Studier på Ashwagandha visar att mängden könshormoner ökar i takt med att produktionen av kortisol minskar. Dessutom aktiverar ashwagandha produktionen av gonadotropin vilket ökar bildandet av LH, ett hormon som i sin tur underlättar bildandet av testosteron

  Flera kliniska studier på visar att styrka, muskeltillväxt och kondition ökar. Det är flera faktorer som bidrar till detta, bland annat att produktionen av ATP, den energi som används i arbetande celler, ökar. Dessutom stimuleras kroppens egen produktion av kreatin vilket ytterligare ökar muskelns arbetsförmåga. När kortisolhalten sjunker ökar också mängden hemoglobin och syreupptagningsförmågan förbättras.

  Det finns ett tydligt samband mellan övervikt och stress, anledningen är att kortisol ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin läggs i fettreserver där den är lättåtkomligt, framförallt kring mage och midja. Dessutom skapar stress ofta ett behov av socker- och fettrik mat. När stressen sjunker ökar mängden anabola, energikonsumerande hormoner det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP – cellenergi –ökar, vilket resulterar i en markant stegring av kaloriförbrukningen. Kliniska studier visar att både vikt och BMI minskar vid intag av extraktet.


  Vår strävan för en mer hållbar framtid!

  På GAAM arbetar vi ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi tog första steget 2020 genom att byta kapselburkarna från PET till biobaserad HDPE och nu tar vi nästa steg genom att anpassa burkstorlekarna till varje specifik produkt. På så sätt kan vi minska plaståtgången och optimera transporter. Bara genom dessa förändringar minskar vi åtgången av plast med över 780 kg per år och kan bidra vi till en mer hållbar framtid!  Doseringsförslag:
  1-2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer 1 kapselPer. 2 kapslar
  Asgwagandha extrakt500 mg1000 mg


  Ingredienser:
  ashwagandha extrakt, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (64)

64 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Tobbe V. 2023-12-29
Verifierat köp
Riktigt bra produkt. Bra styrka. Under åren haft flera perioder av utmattning. Störst effekt märks på hur hjärna fungerar så mycket bättre.. det är ''krispigare''/mycket klarare i skallen nu. Har blivit fysiskt starkare/orkar mer. En stor bonuseffekt är att potensen är mycket bättre, nästan som i ungdomens dagar - bara ett lite tips 😊
Kevin Sandberg 2023-12-19
Verifierat köp
Jätte bra produkt, köpte denna pga hög stress och utmattning. Sen jag började med ashwaganda så har jag sovit mycket bättre och upplever inte alls att jag är lika stressad som innan. Denna kan verkligen rekommenderas
Alfred 2023-12-10
Verifierat köp
Funkar jättebra! Bästa priset hittas här.
Christopher 2023-11-26
Verifierat köp
Vad ska jag säga? Det löser sig som tanten sa när ho sket i badkaret.. Nä bäst priset på marknaden. Sjukt nöjd.
Visa fler
64 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5