Missa inte dessa erbjudanden!

15
Cyber Days
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 27 gånger under de senaste dagarna

SSN Awaken 400 g

399 kr / 319 kr
Smak
Ferraribilar Lagervara Bäst före: Gummy Bears Lagervara Bäst före: Sour Apple Lagervara Bäst före: Tropical Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(18)
ID: PB-30664

Inspiration från andra

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • SSN Awaken är nästa generations pre-workout produkt som intas innan fysisk aktivitet för att maximera prestation, fokus & pump.
  Med sin unika & vetenskapligt framtagna formula kan SSN Awaken vara en av marknadens mest potenta produkt för träning och prestation.

  • Ökad pump & muskelkontakt
  • Ökad koncentrationsförmåga
  • Ökad uthållighet
  • Ökad fokus

  En av marknadens mest potenta PWO

  Citrullin malat, beta-alanin & druvkärnsextrakt bidrar tillsammans till att öka blodflödet och minska mjölksyran i den arbetande muskulaturen, vilket leder till en kraftig muskelpump. Koffein, Acetyl-l-karnitin, PEA & örtextrakt bidrar tillsammans till att leverera ett laserskarpt fokus.


  Doseringsförslag:
  Börja med en skopa (ca 10 g) för att sedan öka till en och halv skopa (ca 15 g) till att maximalt dosera två skopor (ca 20 g) som är maxdoseringen för Awaken Pwo.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Energi
  Smak:
  Äpple, Tropical
  Storlek:
  400 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per1 doseringMaximal dosering
  Citrullin Malat 2:14,5g9g
  Beta-Alanin2g4g
  Acetyl-l-karnitin750mg1500mg
  PEA (Fenyletylamin)300mg600mg
  Druvkärnsextrakt (std 95% opc)250mg500mg
  Rosenrot extrakt250mg500mg
  L-teanin200mg400mg
  Koffein

  150mg

  300mg

  Hordenine

  35mg

  70mg


  Ingredienser: Citrullin Malat 2:1, Beta-Alanin, Acetyl-l-karnitin, Fenyletylamin, Druvkärnsextrakt (std 95% opc), Rosenrot (std 3% rosavin, 1% salidrosid), L-teanin, vattenfritt koffein, Hordenin, färgämne (E162), aromer, sötningsmedel (aspartam, Acesulfam-k)
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskot innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan PWO orsaka biverkningar?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (18)

18 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Krister Jonsson 2023-11-12
Har använt denna pwo flera burkar och Ferraribilar är den smak jag föredrar. Otroligt bra effekt av denna och kan bara säga att den levererar på alla punkter! Jag har också märkt att jag svettas betydligt mer när jag tar denna pwo jämnfört med andra märken, bra eller dåligt får man ju själv avgöra. Själv älskar jag att få ett riktigt svettigt träningspass! Men glöm inte att tvätta träningskläderna efter passet bara!👍
Simon Eriksson 2023-10-31
Efter att ha testat Awaken PWO, måste jag säga att jag blev positivt överraskad av dess effektivitet. Effekten var verkligen imponerande. Efter att ha tagit den rekommenderade dosen, kände jag en kraftig ökning av min energi och fokus. Det var som om jag fick en extra dos motivation som hjälpte mig att pressa mig själv till max under träningen. Jag märkte en tydlig ökning av min styrka och uthållighet. På den negativa sidan, smaken var inte riktigt vad jag hade hoppats på. Jag hade hört så mycket gott om just Ferraribilar smaken, men den levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Det var inte direkt dåligt, men det var inte heller så minnesvärt som jag hade trott. Skulle rekommendera denna pwo om du vill ha väldigt bra pump och energi.
Amanda 2023-09-28
Smaken var god men produkten gav mig ingen effekt överhuvudtaget tyvärr, jag testade dubbel dosering med minimalt vatten, ''vanlig dosering'', endast produkten utan vatten, på tom mage och om jag ätit något innan, ändå testat den ca en månad och kände inte att den gav mig något nån gång jag testade, hade hört så bra om denna så det är lite tråkigt, men det är väl lite från person till person när och hur kroppen reagerar antar jag.
Alexandra 2023-09-17
Verifierat köp
Valde smaken ferraribilar och till min stora förvåning var smaken väldigt tydlig och god! Bra och snabb leverans och är väldigt nöjd med mitt köp. 👍
Visa fler
18 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5