30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Upp till 51% rabatt på GAAMs träningstillbehör!

Populära kampanjer

Månadens Golden Deals!

Kostillskottsguide

Genom vår guide kan du enkelt och bekvämt hitta rätt produkter genom att klicka dig in på respektive målsättning och komma vidare därifrån.

Kostillskottsguide

Genom vår guide kan du enkelt och bekvämt hitta rätt produkter genom att klicka dig in på respektive målsättning och komma vidare därifrån.

Nyheter från GAAM

Favoriter från dryck

Välj din träningsform

Vi har alla olika mål med vår träning, så här får du några tips av oss på Proteinbolaget som kan hjälpa dig i ditt val.

Shop Instagram

Klicka på bilden från Instagram för att shoppa produkterna! Tagga din bild med @proteinbolaget för att synas här!

Nio år av hälsa & träning - men, GAAM vad kul vi haft!

Nio år av hälsa & träning - men, GAAM vad kul vi haft!

2023-03-24
GAAM firar sitt nionde år som varumärke! I detta inlägg tittar vi tillbaka på GAAM’s historia, hur varumärket ser ut idag, roliga och betydelsefulla händelser på vägen och lyfter några utvalda produkter ni inte kunnat få nog av! Så let’s go, häng med och låt oss utforska GAAM’s spännande resa tillsammans!
Vad är K2-vitamin bra för?

Vad är K2-vitamin bra för?

2023-03-21
Vitamin K2 är en viktig näringsfaktor som har visat sig ha många hälsofördelar. Det spelar en viktig roll i att transportera kalcium till benvävnaden, vilket förbättrar benhälsan och minskar risken för osteoporos. Vitamin K2 har också visat sig ha positiva effekter på hjärthälsa, tandhälsa, inflammation och mer.
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2023-03-21
Vad är skillnaden mellan BCAA och EAA? Och vilken av dem ska jag välja? Vanliga frågor som vi besvarar i detta blogginlägg. Läs mer för att reda ut denna kliande fråga!
Gör dina egna energibars - Recept och tips för hemmagjorda bars

Gör dina egna energibars - Recept och tips för hemmagjorda bars

2023-03-15
Energibars är ett populärt och praktiskt alternativ för att tillgodose dina energibehov under träning eller som ett hälsosamt mellanmål på språng. I detta blogginlägg lär du dig hur du gör hemmagjorda energibars med nötter, dadlar och choklad. Dessutom får du tips på hur du väljer rätt energibar för dina behov och preferenser.

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Kosttillskott online hos Proteinbolaget

Hos Proteinbolaget kan du hitta kosttillskott online från ett flertal kända varumärken. Vare sig du ägnar dig åt styrketräning på hög nivå eller använder kosttillskott som ett hälsosamt komplement i din vardag, så kan vi erbjuda det bästa för dig som fokuserar på hälsa och träning.

En av Sveriges ledande onlinebutiker

Proteinbolaget är en av Sveriges ledande onlinebutiker för dig som söker efter kosttillskott, hälsotillskott, träningskläder eller träningstillbehör. Vi erbjuder en stor variation av hälsoprodukter, kläder och redskap från många olika ledande varumärken för att du ska kunna hitta dina favoriter i vårt sortiment.

Rätt kosttillskott till din träning

Vi har ett stort utbud av produkter och redskap av hög kvalitet som kan maximera effekterna av din träning, vare sig det handlar om styrketräning eller motionsträning. Välj bland kosttillskott och hälsokost som kan hjälpa med återhämtning och muskelenergi. Effektivisera din träning och gör den rolig genom att uppnå snabbare resultat.

Billigt kosttillskott och snabb leverans

Vi har en prisgaranti som betyder att vi alltid garanterar dig det bästa priset på marknaden. Hos oss kan du alltid förvänta dig en snabb och smidig leverans!