Missa inte dessa erbjudanden!

23
Paketpris

Sportlab Turkesterone 60 caps

349 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • Turkesteron är en ecdysteroid som finns naturligt i vissa växter.
  Ecdysteroider kan jämföras med testosteron men med den avgörande skillnaden att det inte binder sig till androgena receptorer, och kan därför inte orsaka några av de sidoeffekter (biverkningar) som testosteron ger, men stimulerar flera anabola processer i kroppen. Av de ecdysteroider man känner till är det turkesteron som ger högst effekt.

  • Kraftfull muskelökare
  • Naturliga ingredienser
  • Ökar proteinsyntesen


  Maxa dina resultat med Turkesteron!

  Turkesteron ökar även proteinsyntesen samt stöder muskelcellernas upptag av aminosyran L-Leucine vilket ger ökade förutsättningar för att bygga muskler. För bästa effekt verkar en dos på 500mg per dag vara tillräcklig och att använda turkesteron i cykler om 8-12 veckor har visat sig effektiv även om produkten inte har några kända biverkningar vid längre användning.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen. Rekommenderas EJ till tävlande idrottare.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler
  Storlek:
  60 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 1 kapselPer. 2 kapslar
  Rhaponticum carthamoides250 mg500 mg

  Ingredienser: Maralrot (Rhaponticum carthamoides), mikrokristallin cellulosa. Kapsel: Bovint Gelatin

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Rasmus 2024-07-06
När jag först började ta Turkesteron, var jag lite skeptisk men samtidigt hoppfull på grund av de positiva recensionerna och den vetenskapliga bakgrunden. Mina förväntningar var att märka en ökning i muskelmassa och styrka, samt en förbättring i återhämtningstiden efter träningspass. Jag märkte också en betydande ökning i min styrka. Mina lyft i gymmet blev gradvis tyngre, och jag kunde öka vikterna snabbare än tidigare. Detta var mest märkbart i stora lyft som bänkpress, marklyft och knäböj. Baserat på min erfarenhet, har Turkesteron visat sig vara ett effektivt tillskott för att stödja muskelväxt, öka styrka och förbättra återhämtningstiden. Det är viktigt att notera att resultaten kan variera beroende på individuella faktorer som kost, träningsrutiner och genetik. För mig har Turkesteron levt upp till förväntningarna och bidragit till en märkbar förbättring i min fysiska prestation och muskelutveckling.
Arin 2024-04-02
Mycket bra produkt, man känner skillnad i styrka och får resultat i tillväxt
Johan 2024-04-01
Ökar prestation på gymmet, höjer överlag energinivån. Pump efter gymmet håller sig längre. Bidrar även till högre sexlust. Riktigt bra produkt!
Jorma 2023-08-22
För mig som är över 50 är denna produkt en livräddare. Tycker jag är piggare och förbränningen har kommit igång, även sexlusten har ökat! Jag äter 1 kapsel/dag.
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5