Missa inte dessa erbjudanden!

69
Golden Deals!
40
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 40 gånger under de senaste dagarna

Better Bodies Lifting Straps

199 kr / 119 kr
139 kr

Tidigare lägsta pris

139 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(19)

Mest populära från Dragremmar & Grepp

 • Beskrivning
 • Better Bodies Lifting Straps är ett par justerbara dragremmar i högkvalitativ bomull för maximal komfort under riktigt tunga lyft. Med dessa dragrämmar klarar du av att lyfta tyngre och att bli starkare.
  Better Bodies Lifting Straps är ett par justerbara dragremmar i högkvalitativ bomull för maximal komfort under riktigt tunga lyft. Med dessa dragrämmar klarar du av att lyfta tyngre och att bli starkare.

  • Förstärkta sömmar.
  • Justerbar storlek.
  • Extra långa för bättre grett runt stången.

  Storlek:
  1,5 "(3,8 cm) bred och 21" (60 cm) lång.

  Material:
  100% bomullsband med neoprenstoppning
 • Innehåll
 • FAQ
 • Storleksguide
 • Men  Women

Recensioner (19)

19 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Linnea 2023-12-11
Jag är en person som har extremt svaga ''nypor'' så för mig är dessa GULD värda! Kan lyfta mycket mer och på rätt sätt med dessa!
Marcus 2023-12-10
Stabila och sköna remmar som uppfyller vad man kan kräva av dem
Emma 2023-05-08
Mycket bra, 5 av 5 proteiner! Bekväma och kan lyfta mycket tyngre för att greppet blir så mycket bättre! Använder under alla mina pass.
Zandra 2022-08-24
5 av 5 toasts! Så himla bra! Bra material och lätta att använda sig utav, får superbra grepp och orkar betydligt mer än vad jag gör utan dessa. Dessutom är dem snygga också 😍
Visa fler
19 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5