Köp NoRR dryck | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

NoRR Company

The NoRR Company bildades 2018 och har sitt  säte i stockholm.

Norr är en törstsläckande funktionsdryck med en exakt blandning av ämnen som hjälper din kropp att återställa vätskebalansen. Träning, värme och stress kan försämra din vätskebalans och du behöver tillföra rätt mängd salter och mineraler för att återställa den.

NoRRs  är ett så kallat one for-one bolag som menas med att för varje såld produkt så donerar  NoRR en enhet vätskeersättning till de  som behöver det mest i de allra mest utsatta områdena i världen. Alla donationer som sker från NoRR sker via välkända organisationer som UNICEF och Rädda barnen. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 8 av 8

Senast besökta produkter

The NoRR Company är ett relativt nytt svenskt företag med sitt säte i stockholm som grundades 2018. 

Norrs fokus är att kunna erbjuda dig en törstsläckande funktionsdryck med en exakt avvägd blandning av ämnen som hjälper kroppen att återställa vätskebalanse. Träning, värme och stress kan försämra din vätskebalans och du behöver tillföra rätt mängd salter och mineraler för att återställa den. NoRR riktar inte in sig på någon speciell målgrupp utan passar alla människor oavsett om du väljer att använda drycken i vardagen eller efter de allra hårdaste träningspassen.

Under arbetet med NoRR kom grundarna av företaget i kontakt med en rapport som visade att varje minut dör ett barn på grund av törst eller sjukdomar som en så enkel lösning som vätskeersättning hade kunnat stoppa.  Det är med stolthet NoRR kan presentera att de är ett så kallat one for-one bolag som betyder att för varje såld produkt så donerar NoRR en enhet vätskeersättning till de som behöver det mest i de allra mest utsatta områdena i världen. Alla donationer som sker från NoRR sker via välkända organisationer som UNICEF och Rädda barnen.

Tillsammans hjälps vi åt att släcka världens törst.