Dcore - Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Dcore

Dcore är ett svenskt varumärke som startades år 2006 av Adam Tell, som bl.a. varit svensk mästare i tyngdlyftning och som även har tävlat i athletic fitness. Förutom dessa bragder har Adam även jobbat i många år som personlig tränare.

Kläderna som Dcore tillverkar är framtagna av personer som själva tränar aktivt, personliga tränare samt ett team med professionella designers. Det gör att Dcore idag kan erbjuda funktionellt designade kläder till den kropps- och modemedvetna träningsmänniskan.

Se hela Dcore utbudet nedan, här hos oss på Proteinbolaget.
Läs mer
PB-1137
43
Dcore Performance Tracksuit
I Dcores utbud på Proteinbolaget.se hittar du funktionella och moderiktiga träningskläder som är anpassade för dig som vill ge ditt bästa under träningspassen, samtidigt som du vill göra det med stil. Adam Tell visar med sitt varumärke Dcore att man inte längre behöver välja mellan funktion och stil, utan att det går att hitta träningskläder med båda attributen.

Dcore står för designen, du står för prestationen
När Adam tillsammans med personliga tränare, aktiva träningspersoner och professionella designers arbetade fram idén bakom Dcore så kände de att Dcore kan stå för stilen så kan du fokusera på prestationen istället. Att komma i snygga och bekväma träningskläder till träningen är en god förutsättning för ett grymt pass, eller hur?

Dcore har det mesta inom träningskläder.
Söker du efter ett par nya träningstajts, ett par snygga linnen eller ett par sköna shorts för de varmaste dagarna på gymmet? Spana in Dcores breda utbud av funktionella träningskläder med design och stil här hos oss på Proteinbolaget.

Är det inte dags att uppgradera träningsgarderoben nu? Beställ dina träningskläder från Dcore här på Proteinbolaget.se. Vi erbjuder alltid bäst pris med prisgaranti och snabb leverans.