Köp Aldrig Vila | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Aldrig Vila

Aldrig Vila kosttillskott grundades år 2010 av Mikael Hollsten, känd som Prime från Gladiatorerna i TV4. Det som en gång startade som en blogg resulterade i en livsstil och ett varumärke som idag erbjuder kosttillskott av högsta kvalitet med BCAA, Whey protein, för Pre-workout (PWO) och för återhämtning.

Aldrig Vila erbjuder en hel livsstil som handlar om att motivera alla tränande personer till att kämpa vidare mot sina mål, oavsett vilka hinder som kan komma längst med vägen. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 7 av 7

Senast besökta produkter

Proteinbolaget erbjuder produkter från Aldrig Vila, som startades av Mikael Hollsten som en blogg. Idag är Aldrig Vila ett lifestyle brand som går att återfinna på tshirts, linnen och kepsar likväl som på tillskott av hög kvalite. I vårt sortiment hittar du produkter så som Aldrig Vila whey protein, gateway omega, Aldrig Vila BCAA m.fl.

Pre-Workout eller Post-workout
I Aldrig Vilas sortiment finns produkter som ska stötta dig i din träning både pre-workout och post-work. Beställ hem Aldrig Vila Regenerate om du behöver hjälp med återhämtningen efter ett tufft träningspass. Den innehåller alla de nödvändiga ämnena som din kropp behöver för att fylla på med ny energi och maximera effekterna från träningen.

Letar du istället efter något att ladda med inför ett pass så rekommenderar vi att du kikar på Gateway Omega som är en pre-workout med över 12 g aktiva ingridienser per portion. Med Gateway Omega genererar du pump och förbättrar din mjölksyretålighet inför träningspasset. Du får även ett ökat fokus, ökad styrka och en bättre uthållighet överlag.