Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements Tribulus Forte 120 caps

199 kr
169 kr

Tidigare lägsta pris

169 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • Tribulus är traditionellt använt för att befrämja manlig hälsa och lust.
  Tribulus Forte från Swedish Supplements är en kliniskt testad testosteronbooster innehållande endast naturliga ingredienser från Tiggarnöt. Tribulus tillskrivs även potenshöjande och afrodisiaka egenskaper.

  Protodiocin har en oerhört viktig roll i Tribulus Magnum, eftersom den stärker upprätthållandet av kroppens egna testosteronnivåer genom att höja den naturliga utsöndringen av LH (Lutenizerande hormon)

  • Ökat välmående
  • Potensökande
  • Högt Innehåll av protodiocin
  • 90% saponiner

  Noggrant utvalda råvaror

  Tribulus Forte från Swedish Supplements är ett välstuderat muskelbyggande kostillskott där den aktiva ingrediensen tribulus terrestris är kraftigt doserad för bästa tänkbara resultat. Tribulus Forte innehåller noggrant utvalda råvaror med 90% saponinhalt, vilket motsvarar högt protodiocininnehåll. Tribulus Forte är en kliniskt testad testosteronbooster som endast innehåller naturliga ingredienser från Tiggarnöt.
  Storlek:
  120 caps
 • Innehåll
 • Innehåll

  3 kapslar

  Tribulus terrestris

  - varav 90% sapoiner

  2 235 mg

  2119 mg


  Ingredienser:
  Tiggarnötextrakt (Tribulus terrestis). Kapsel (Bovint gelatin)
  Klumpförebyggande medel [E470b, E551]

  Viktigt: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil, rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvarig: Förvara produkten torrt och svalt utom räckhåll för barn.

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jörgen 2020-05-17
Använt denna ca 2 v nu o känner stor skillnad. Blir piggare , mer energi på gymmet starkare,tryck i kroppen .Ett välgörande tillskott som fungerar perfekt för mej. Bra produkt .
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5