Sista chansen

19
Januarikampanj
25

GAAM Ecdysterone 60 tabs

249 kr / 187 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(9)

Fler varianter:

60 tabs
187 kr -25%
120 tabs
349 kr -30%
180 tabs
486 kr -35%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Bygga muskler

 • Beskrivning
 • GAAM Ecdysterone är en produkt med högt doserat ekdysteron,vilket är ett mycket intressant ämne för dig som vill lägga på dig fettfri massa och öka i styrka.
  Studier har visat att ecdysterone besitter potenta egenskaper när det gäller att förbättra den anabola miljön i kroppen, villket gör det lättare att bygga muskler och öka styrkan. Ecdysterone återfinns naturligt i vissa livsmedel så som quinoa och spenat, Karl Alfred var något på spåret här.

  • 200 mg per dosering
  • Ökad styrka 
  • Ökad muskelmassa
  • Vit B6 och zink


  Optimera dina hormonnivåer med GAAM Ecdysterone!

  GAAM Ecdysterone innehåller även zink, vilket bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och vitamin B6, vilket bidrar till att reglera hormonaktiviteten i kroppen. Kombinera gärna med GAAM DAA för ännu bättre helhetseffekt!


  Doseringsförslag:
  2 tabletter dagligen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Gelatin, Gluten, Laktos, Nötter, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 tabsRDI%
  Ekdysteron200 mg*
  Vitamin B61,4 mg100%
  Zink2 mg20%

  Ingredienser:
  Ekdysteron, mineral: zinkcitrat, vitamin B6 (pyrodoxin HCI), fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.

Recensioner (9)

9 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Simon 2022-01-16
Till Proteinbolaget: Det har kommit fram under det förgångna året att majoriteten av ecdysterone-produkterna inte innehåller den utlovade mängden/koncentrationen. Har ni koll på hur ren GAAM-produkten är? Mvh Simon.
Johansson 2021-12-24
Den här med GAAM DAA funkar faktiskt.
Thomas 2021-12-23
Kombinationen av GAAM DAA är helt super!
Martin 2021-11-16
Köpte denna produkt då jag har hamnat på en väldigt lång platå utan direkt utveckling. nu efter 2-3 veckor började jag känna mig både starkare och mer uthålligare. 1 RM i bänk har ökat ca 7-8kg 1 RM i Marklyft Ökat ca15-kg 1 RM i Militärpress Ökat ca 4 kg Nu vet jag inte om det är Ecdysterone som verkar eller om jag kommit över platån självmant men kommer fortsättningsvis att beställa hem Gaam Ecdysterone för att se effekterna av det på längre sikt. Bra produkt som jag kan rekommendera alla att testa för att se om det har någon effekt på gemene man.
Visa fler
9 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5