Sista chansen

7
Veckokampanj
25

GAAM Ecdysterone, 60 tabs

249 kr / 187 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Fler varianter:

60 tabs
187 kr -25%
120 tabs
349 kr -30%
180 tabs
486 kr -35%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Bygga muskler

 • Beskrivning
 • GAAM Ecdysterone är en produkt med högt doserat ekdysteron,vilket är ett mycket intressant ämne för dig som vill lägga på dig fettfri massa och öka i styrka.
  Studier har visat att ecdysterone besitter potenta egenskaper när det gäller att förbättra den anabola miljön i kroppen, villket gör det lättare att bygga muskler och öka styrkan. Ecdysterone återfinns naturligt i vissa livsmedel så som quinoa och spenat, Karl Alfred var något på spåret här.

  • 200 mg per dosering
  • Ökad styrka 
  • Ökad muskelmassa
  • Vit B6 och zink


  Optimera dina hormonnivåer med GAAM Ecdysterone!

  GAAM Ecdysterone innehåller även zink, vilket bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och vitamin B6, vilket bidrar till att reglera hormonaktiviteten i kroppen. Kombinera gärna med GAAM DAA för ännu bättre helhetseffekt!


  Doseringsförslag:
  2 tabletter dagligen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Gelatin, Gluten, Laktos, Nötter, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 tabsRDI%
  Ekdysteron200 mg*
  Vitamin B61,4 mg100%
  Zink2 mg20%

  Ingredienser:
  Ekdysteron, mineral: zinkcitrat, vitamin B6 (pyrodoxin HCI), fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Niclas Larsson 2021-09-15
fått bra resultat av denna produkt
John 2021-07-18
Verifierat köp
Mycket intressant tillskott som i studier visat väldigt lovande resultat. Ligger sedan detta år på WADA’s ''watchlist'' över potentiella substanser som kan förbjudas inom en snar framtid. Av dessa 100mg/tablett så innehåller pillret troligtvis en liten procent av just Ecdysterone, hur stor del står tyvärr inte på GAAMs eller på någon av de andra tillverkarnas innehållsförteckning men standarden verkar vara 6mg per piller. Två om dagen innebär alltså 12mg om dagen och en veckodos på 84mg - en av doserna som testades i tidigare nämnd studie (Eduard Isenmann, Pubmed) och som gav märkbara resultat i klass med orala steroider, om man jämför effekten mg för mg. Du kommer definitivt inte att bli Mr. Olympia på Ecdy men det är bevisligen heller inte verkningslöst.
Hugo 2021-07-08
Effektivten går att ifrågasätta… fungerar iaf som placebo
Martin 2021-06-05
Funkar riktigt bra. Varje gång jag tar Ecdysterone så märker jag skillnad i hur mycket lättare det går att bygga muskler. Kör den tillsammans med DAA och tribulus så får du en grym testobooster på köpet.
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5