Missa inte dessa erbjudanden!

38
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 6 gånger under de senaste dagarna

GAAM Ecdysterone 60 tabs

60 tabs
249 kr
120 tabs
469 kr
180 tabs
669 kr
249 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(15)

Inspiration från andra

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • GAAM Ecdysterone är en produkt med högt doserat ekdysteron,vilket är ett mycket intressant ämne för dig som vill lägga på dig fettfri massa och öka i styrka.
  Studier har visat att ecdysterone besitter potenta egenskaper när det gäller att förbättra den anabola miljön i kroppen, villket gör det lättare att bygga muskler och öka styrkan. Ecdysterone återfinns naturligt i vissa livsmedel så som quinoa och spenat, Karl Alfred var något på spåret här.

  • 200 mg per dosering
  • Ökad styrka 
  • Ökad muskelmassa
  • Vit B6 och zink


  Optimera dina hormonnivåer med GAAM Ecdysterone!

  GAAM Ecdysterone innehåller även zink, vilket bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och vitamin B6, vilket bidrar till att reglera hormonaktiviteten i kroppen. Kombinera gärna med GAAM DAA för ännu bättre helhetseffekt!


  Doseringsförslag:
  2 tabletter dagligen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 tabsRDI%
  Ekdysteron200 mg*
  Vitamin B61,4 mg100%
  Zink2 mg20%

  Ingredienser:
  Ekdysteron, mineral: zinkcitrat, vitamin B6 (pyrodoxin HCI), fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (15)

15 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Rasmus Hellström 2024-01-21
Verifierat köp
Denna produkt funkar suveränt bra! Har cycklat den i 10 veckor nu och ser sån sjuk skillnad i min fysik. Jag tränar även väldigt hårt och ofta vilket tillsammans med denna produkt har givit mig såna otroliga resultat. Tabletterna är även små och lätta att få i sig. Det ända negativa jag har att säga är att dom doftar skumt vilket ger en obehagskänsla första veckan man tar dom men detta går över!
Lars 2023-07-26
Tar den tillsammans med DAA vilket funkar väldigt bra. Mycket effektiv kombination.
Jonas 2023-05-02
Verifierat köp
Har haft ett svajigt humör pga utmattning , samt minskad lust med mera... Men efter 2 veckor med denna känner ja mig piggare och har mer ork även mer driv. Man kan säga att man känner sig yngre och man är gladare. Den verkar funka på mig då ja nog får rätt på min testosteron nivå pga av denna.
Christopher 2022-12-25
Superbra!
Visa fler
15 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5