Sista chansen

6
Kampanj
20
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 10 gånger under de senaste dagarna

GAAM Ecdysterone 120 tabs

60 tabs
199 kr -20%
120 tabs
398 kr -20%
180 tabs
597 kr -20%
498 kr / 398 kr
369 kr

Tidigare lägsta pris

369 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Inspiration från andra

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • GAAM Ecdysterone är en produkt med högt doserat ekdysteron,vilket är ett mycket intressant ämne för dig som vill lägga på dig fettfri massa och öka i styrka.
  Studier har visat att ecdysterone besitter potenta egenskaper när det gäller att förbättra den anabola miljön i kroppen, villket gör det lättare att bygga muskler och öka styrkan. Ecdysterone återfinns naturligt i vissa livsmedel så som quinoa och spenat, Karl Alfred var något på spåret här.

  • 200 mg per dosering
  • Ökad styrka 
  • Ökad muskelmassa
  • Vit B6 och zink


  Optimera dina hormonnivåer med GAAM Ecdysterone!

  GAAM Ecdysterone innehåller även zink, vilket bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet och vitamin B6, vilket bidrar till att reglera hormonaktiviteten i kroppen. Kombinera gärna med GAAM DAA för ennu bättre helhetseffekt!


  Doseringsförslag:
  2 tabletter dagligen.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Storlek:
  120 tabs
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 tabsRDI%
  Ekdysteron200 mg*
  Vitamin B61,4 mg100%
  Zink2 mg20%

  Ingredienser:
  Ekdysteron, mineral: zinkcitrat, vitamin B6 (pyrodoxin HCI), fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Malle 2023-08-29
Har kört ecdysterone förut i mer än 6 månader och kan verkligen rekommendera om man vill få fram shredden. Nu har det gått 6 månader uppehåll tills nu så ska jag köra det igen och ska kombinera med turkesteron från mma. Ska bli spännande hur dessa fungerar tillsammans.
Filip Hellkvist 2021-11-25
Är inne på andra burken just nu (3st tabs/dag) och kan lätt säga att det inte är placebo, bänk gick från 80-90, knäböj 120-131 och mark gick från 150-166. Det här utan någon markant ökning i kroppsvikt.
Micael 2021-11-09
Jag tycker att dom har uppfyll mina förväntningar!!
John Corcoran 2021-07-01
Har använt GAA Ecdysterone i en veckas tid och jag är förvånad över hur bra det funkar! Jag upplever redan nu efter drygt en vecka att man blir mycket starkare och orkar mer i gymmet. Tycker att jag får ännu bättre effekt när jag kör den tillsammans med GAAM DAA.
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5