Missa inte dessa erbjudanden!

3
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Mutant Nutrition Test 90 caps

319 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • MUTANT TEST är Mutant's mest kraftfulla tillväxtformula någonsin. Den innehåller ämnen som kliniskt bevisat höjer testosteronnivåerna och optimerar kroppens förutsättningar för muskeltillväxt samt fettförbränning!

  MUTANT TEST är Mutant's mest kraftfulla tillväxtformula någonsin. Den innehåller ämnen som kliniskt bevisat höjer testosteronnivåerna och optimerar kroppens förutsättningar för muskeltillväxt samt fettförbränning!

  • Muskelökande effekt.
  • Snabbverkande.
  • Helt ny och förbättrad formula.


  TestoSurge™ är en specialutvecklad förening av bioaktiva ingredienser som tillsammans med flera andra aktiva nyckelingredienser finns i den unika TEST-formulan som stimulerar din muskeltillväxt genom höjda testosteronnivåer.

  För att uppnå detta angriper Mutant Test's dynamiska substanssynergi flera testosteronproducerande mekanismer ur alla fysiologiska vinklar! Kombinerat med hård träning och en balanserad kost kommer du få märkbar effekt på dina musklers utveckling!

  Till skillnad från andra liknande produkter ger Mutant Test en omedelbar verkan på ditt testosteron!

  Doseringsförslagg:
  Ta 3-6 kapslar med 250 ml vatten innan frukost. Använd produkten i 8 veckor och gör sedan ett uppehåll i 4 veckor. 

  Storlek:
  15 portioner.

  Viktig information:
  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Storlek:
  90 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Varubeteckning: Kosttillskott med Vitamin D, Niacin, Zink och örter.

  Innehåll: 90kapslar.

  InnehållPer 1 dosering (6 kapslar)
  vitamin D25 mcg (500%*)
  Niacin(24 mg (150%*)
  Zink 30 mg (300%*)
  Macatest™ [Lepidiym meyenii] 3000 mg
  Testosurge® [Trigonella foenum-graecum]500 mg
  BioPerine® [Piper nigrum] 5 mg
  * - Procent av dagligt referensintag

  Ingredienser: Vitamin D, niacinamid, zink (albion® zinc bisglycinat), Lepidiym meyenii (maca root), Trigonella foenum-graecum (bockhornsklöver extrakt), Piper nigrum (svartpeppar extrakt), surhetsreglerande medel äppelsyra, emulgeringsmedel mikrokristallinsk cellulosa, kapselhölje: ytbehandlingsmedel gelatin, druvkärn extrakt, färgämne kurkumin.

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av MJÖLK, SOJA, Vete [GLUTEN], KORN [GLUTEN], HAVRE, KRÄFTDJUR, ÄGG, FISK, JORDNÖTTER, NÖTTER, HASSELnöt, kokosnöt, sesamfrö, SULFITER.

 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Eric 2022-07-07
En av de bästa ''testopump''-produkterna som finns på marknaden när man ser till kostnaden. nr2 eller likvärdig är gh-max från animal(men den är ju ofta slutsåld). Har du lite pung kvar har du här 10% av din ursprungliga förmåga tillbaka här iaf... = en liten glädje istället för all idog hopplöshet som gnager om man inte hade detta att tillgå. Andra produkter än dessa för detta ändamål är skit-overksamma för mig själv, jag tycker att detta är det billigaste sättet att få tillbaka lite mojo.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5