Missa inte dessa erbjudanden!

3
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Swedish Supplements T-Power 200 caps

389 kr
389 kr

Tidigare lägsta pris

389 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(5)

Inspiration från andra

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • Nu har Swedish Supplements lanserat en helt ny revolutionerande testo-booster med en sammansättningen för optimering av kroppens egna hormonsystem!
  T-Power från Swedish Supplements. Nu har Swedish Supplements lanserat en helt ny revolutionerande testo-booster med en sammansättningen för optimering av kroppens egna hormonsystem! T-Power har ett revolutionerande transportsystem med bland annat levande bakterieflora som ökar absorptionsförmågan hos de ingående växtextrakten. T-Power innehåller hela 3000 mg d-asparaginsyra (DAA).  

  T-Power kan ge dig:
  • Ökad testosteronhalt med 40%
  • Ökad muskelmassa
  • Bättre välmående

  Testosteron spelar en stor roll för mannens hälsa o vitalitet och är en otroligt viktig ingrediens för muskeluppbyggnad och därmed förbättrade träningsresultat.
  Med åren så kan man få svårigheter att utveckla styrka och muskelmassa samt även få en minska sexuell förmåga på grund av att den egna kropps produktionen sjunker.

  Nu har Swedish Supplements kommit med en noggrant avvägd lösning där man tagit vetenskapligt beprövade ämnen i rätt avvägda doser för att uppnå en maximering av den egna hormonproduktionen. I T-Power finns bland annat följande ämnen:

  D aspartic acid som i studie fått det naturliga testosteronvärdet att stiga med mer än 40 %.

  3,4-divanillyltetrahydrofuran – brännässleextrakt
  Sänker halten av SHBG (sex hormone binding globuline)och höjer på så vis halten av fritt testosteron i blodet.

  Agaricus bisporus-extrakt Har en potent antiöstrogen verkan. Östrogen kan bidra till en ökad fettinlagring speciellt hos män. Antiöstrogener har förmågan att kunna höja testosteronnivån hos män.

  Sibirisk Ginseng är en komplett adaptogen som motverkar trötthet och ger energi. Ämnet är känt att öka energinivåerna och förstärka immunförsvaret.

  Zink samt Vit D har båda en viktig funktion i att säkerställa en normal testosteronproduktion. . Kroppens mest zinkrika organ är prostata och testiklarna, två kroppsdelar som är delaktiga i produktionen av sädesvätskan. Om en man är sexuellt aktiv samt äter en zinkfattig kost är det lätt att en brist på zink uppstår vilket direkt påverkar testosteronnivåerna negativt.

  Doseringsförslag:
  Som ett kosttillskott tag 4 kapslar med ett stort glas vatten på morgonen före frukost samt för sänggåendet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Storlek:
  200 Kapslar
  Storlek:
  200 caps
 • Innehåll
 • Näringsinnehåll per 1 respektive 8 kapslar.
  D-asparaginsyra375 mg3000 mg
  Bockhornsklöver
  -varav saponiner
  75 mg
  30 mg
  600 mg
  240 mg
  Grönt HAVRE37,5 mg300 mg
  Ingefära25 mg200 mg
  Brännässla25 mg200 mg
  Champinjon25 mg200 mg
  Ginseng
  -varav ginsenosider
  12,5 mg
  0,63 mg
  100 mg
  5 mg
  Druvextrakt
  -varav transreservatol
  3,13 mg
  3,06 mg
  25 mg
  24,5 mg
  Zink1,56 mg 15,6 %*12,5 mg 125 %*
  Vitamin D3,13 mg 62,6 %*25 µg 250 %*
  Levande bakteriekultur (Lactobacillus casei)0,63x106 CFU5x106 CFU

  Ingredienser: D-asparaginsyra, bockhornsklöverextrakt (Trigonella foenum-graecum), broccoliextrakt (Brassica oleracea, var. cymosa), champinjonextrakt (Agaricus bisporus), grönt HAVREextrakt (Avena sativa), druvextrakt (Vitis vinifera), brännässelextrakt (Urtica dioica), ingefäraextrakt (Zingiber officinale), ginsengextrakt (Panax ginseng), mineral (zinkglukonat), levande bakteriekultur (Lactobacillus casei), vitamin (kolekalciferol), kapselskal (bovint gelatin.

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Dodi 2023-03-18
Verifierat köp
Efter 10 dagar börjar man se skillnaden i kroppen. Ta den i två omgångar så får man otroligt mycket. Bästa produkten jag har använt
Per-Ola 2021-02-24
Använt produkten i några veckor, förmodligen gör produkten NÅGON skillnad men just nu inget som direkt märks. Får väl se så småningom.
Jörgen 2020-05-17
Använt denna ca 2 v nu. Jag känner otroligt stor skillnad blir starkare för varje pass kan lägga på betydligt mer vikt nu än innan. En rejäl kick tryck i kroppen ,påverkar även mitt välmående positivt.
Henrik 2017-11-18
Tagit närmare 300 kapslar av denna nu under lite mer än 1 månad (totalt 8 om dagen enligt instruktionerna ovan) och jag varken känner eller märker av någon skillnad alls... Jag tar inga andra tillskott än denna.
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5