Swedish Supplements T-Power, 200 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
27

Swedish Supplements T-Power, 200 caps

ID: PB-1577
389 kr
 • Beskrivning
 • Nu har Swedish Supplements lanserat en helt ny revolutionerande testo-booster med en sammansättningen för optimering av kroppens egna hormonsystem!
  T-Power från Swedish Supplements

  Nu har Swedish Supplements lanserat en helt ny revolutionerande testo-booster med en sammansättningen för optimering av kroppens egna hormonsystem!

  T-Power kan ge dig:
  • Ökad testosteronhalt med 40%
  • Ökad muskelmassa
  • Bättre välmående

  Testosteron spelar en stor roll för mannens hälsa o vitalitet och är en otroligt viktig ingrediens för muskeluppbyggnad och därmed förbättrade träningsresultat.
  Med åren så kan man få svårigheter att utveckla styrka och muskelmassa samt även få en minska sexuell förmåga på grund av att den egna kropps produktionen sjunker.

  Nu har Swedish Supplements kommit med en noggrant avvägd lösning där man tagit vetenskapligt beprövade ämnen i rätt avvägda doser för att uppnå en maximering av den egna hormonproduktionen.
  I Testo Up finns bland annat följande ämnen:

  D aspartic acid som i studie fått det naturliga testosteronvärdet att stiga med mer än 40 %.

  3,4-divanillyltetrahydrofuran – brännässleextrakt
  Sänker halten av SHBG (sex hormone binding globuline)och höjer på så vis halten av fritt testosteron i blodet.

  Agaricus bisporus-extrakt Har en potent antiöstrogen verkan. Östrogen kan bidra till en ökad fettinlagring speciellt hos män. Antiöstrogener har förmågan att kunna höja testosteronnivån hos män.

  Sibirisk Ginsengär en komplett adaptogen som motverkar trötthet och ger energi. Ämnet är känt att öka energinivåerna och förstärka immunförsvaret.

  Fenugreek extrakt är välkänt och sedan länge använt eftersom denna ört innehåller över 100 fytokemiska ingredienser som furostanol saponoider samt steroidala saponoider.

  Avena Sativa extrakt har i traditionellt bruk använts för ökad sexuell förmåga och dess innehåll av saponoider som sägs kunna öka testosteronproduktionen.

  Zink samt Vit D har båda en viktig funktion i att säkerställa en normal testosteronproduktion. . Kroppens mest zinkrika organ är prostata och testiklarna, två kroppsdelar som är delaktiga i produktionen av sädesvätskan. Om en man är sexuellt aktiv samt äter en zinkfattig kost är det lätt att en brist på zink uppstår vilket direkt påverkar testosteronnivåerna negativt.

  Doseringsförslag:
  Som ett kosttillskott tag 4 kapslar med ett stort glas vatten på morgonen före frukost samt för sänggåendet. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Storlek:
  200 Kapslar
 • Innehåll
 • InnehållPer 8 kapslar
  D-asparaginsyra3000 mg
  Fenugreek extrakt 40% sapponines Greucin (triginella foenum folium)600 mg
  Avena Sativa extraherat för Avencosides sapponider, steroler, flavonoider300 mg
  Zingiber Officinale200 mg
  3,4 Divanil-tetra-Hydrofuran (Urtica Diocia folium)200 mg
  Portobello (agaricus bisporus fructus)200 mg
  Panax Ginseng 5% ginsenosider100 mg
  Transreservatol 98% Trans-3,5, 4'-trihydroxystilbene (vitis vinifera fructus)25 mg
  Zink glukonat 86 mg
   varav Zink12,5 mg / 125%*
  Kolecalciferol Vit D3 1000IE25 mcg / 250%*
  L Casei Pro (probiotisk aktiv bakterie)5X10
  * - Procent av dagligt referensintag.


  Ingredienser: 
  D-asparaginsyra, Bockhornsklöverextrakt, Champinjonextrakt, Grönhavreextrakt, Transreservatol 98%, Brännässleextrakt, Ingefäraextrakt, Ginsengrot, Zink glukonat, aktiv bakteriekultur av L-Casei, kapsel: gelatin (från ko), färgämne: titandioxid, E131.

  Allergiinformation: Framställdi lokaler som även hanterar mjölk, ägg och soja.

Recensioner (3)

3 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jörgen 2020-05-17
Använt denna ca 2 v nu. Jag känner otroligt stor skillnad blir starkare för varje pass kan lägga på betydligt mer vikt nu än innan. En rejäl kick tryck i kroppen ,påverkar även mitt välmående positivt.

0 | 0

Henrik 2017-11-18
Tagit närmare 300 kapslar av denna nu under lite mer än 1 månad (totalt 8 om dagen enligt instruktionerna ovan) och jag varken känner eller märker av någon skillnad alls... Jag tar inga andra tillskott än denna.

0 | 0

Clas 2016-03-02
Tycker denna funkar riktigt bra. Får bra tryck i musklerna!

0 | 0

Visa fler
3 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.9 / 5

Google

4.7 / 5

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker