Sista chansen

11

GAAM DAA 120 caps

149 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Fler varianter:

120 caps
149 kr
240 caps
268 kr -10%
360 caps
379 kr -15%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från DAA

 • Beskrivning
 • GAAM DAA är en produkt för hormonsupport och ökat välmående. Produkten innehåller D-asparaginsyra (DAA), vilket visat sig kunna höja det kroppsegna testosteronet med 40%.
  Optimala nivåer av testosteron påverkar kroppen mycket positivt, bland annat så ökar det välmåendet och muskeltillväxten. En brist eller låg nivå av detta viktiga hormon leder ofta till psykologiska besvär och fettinlagring.

  • Naturligt ökat testosteron
  • Kelaterat till kalcium
  • Ökat välmående
  • Muskelökande


  Optimera dina resultat med GAAM DAA!

  Genom att inta D-asparaginsyra så ökar du dina möjligheter till fysisk och psykisk prestation. Det är fortfarande ett av de populäraste kosttillskotten inom kategorin testosteronökare, trots att det funnits i över 10 år. GAAM DAA är kelaterat till mineralet kalcium för optimalt upptag i kroppen.

  DAA har i kliniska studier visat sig öka nivåerna av testosteron och det luteiniserande hormonet (LH). Kombinera gärna med GAAM Ecdysterone för ennu bättre helhetseffekt!


  Doseringsförslag:
  Tag 6 kapslar i samband med din första måltid på dagen.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Bygga muskler, Må bra
  Storlek:
  120 kapslar
 • Innehåll
 • InnehållPer. 6 kapslar
  D- asparaginsyra3920 mg
  Kalcium590 mg (74% DRI)

  Ingredienser: D-asparaginsyra-kalciumkelat, fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Johansson 2021-11-15
Har kört på DAA och Ecdysterone ett tag nu och är väldigt nöjd. Mycket bra resultat i gymmet sen jag började med den här kombinationen. Har gått upp i vikt och midjan har till och med minskat vilket inte är lätt när man är 39. Ett plus är att man även har blivit piggare och gladare.
Niclas Larsson 2021-09-15
har gett effekten jag var ute efter
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5