Missa inte dessa erbjudanden!

22
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 14 gånger under de senaste dagarna

Sportlab Androgenic Testo Growth 120 caps

349 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(10)

Inspiration från andra

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • Androgenic Testo Growth är en produkt speciellt framtagen för att öka din naturliga produktion av testosteron via en mycket effektiv och patentsökt formula.
  Androgenic Testo Growth är en produkt speciellt framtagen för att öka din naturliga produktion av testosteron via en mycket effektiv och patentsökt formula.
  Testosteron har många dokumenterade och positiva effekter på kroppen och välmåendet

  • Ökad muskelproteinsyntes
  • Ökad Prestationsförmåga
  • Snabbare återhämtning
  • Minskad muskelnedbrytning under diet
  • Bättre Sexlust och Funktion
  • Ökad Styrka

  Sportlabs Androgenic Testo Growth har en mycket effektiv 5 stegs process, som synergiskt arbetar för att maximera din testosteronproduktion och dina resultat

  STEP-1 (StAR- increased Synthesis)
  D-aspartic acid ökar produktion av Testosteron genom att öka nivåerna av hormonet StAR (steroidogenic acute regulator) som är den begränsande faktorn för hur mycket Testosteron kroppen kan producera. I en studie fick 23 män en daglig dos på 3,12g DAA under 12dgr. Vid dag 12 hade testosteronet ökat med 42% och LH med 33%.

  STEP-2 (LH- gene upp regulation)
  Fenugreek innehåller naturliga Saponiner som ökar nivåerna av LH (Luteinizing hormone) i kroppen, detta stimulerar i sin tur Testosteronproduktionen. Testofix innehåller hela 60% fenugreek extract!

  STEP-3 (SHBG competitive inhibition)
  SHBG (Sex Hormone Bindig Globulin) är ett protein som binder till Testosteron i blodet och gör det overksamt. 3.4-Divanillyl Tetrahydrofuran som finns i Brännässelextrakt ( Urtica Dioica) motverkar denna process och gör att Testosteronet frigörs och blir verksamt.

  STEP-4 (Aromatase inhibition)
  Resveratrol motverkar enzymet Aromatas som omvandlar Testosteron till Östrogen, Detta är i allra högsta grad önskvärt då Östrogen sänker Testosteronproduktionen och kan ge oönskade biverkningar. 

  STEP-5(SHBG- decreased Synthesis)
  Zink minskar produktionen av det Testosteron- neutraliserande proteinet SHBG, detta frigör testosteronet i kroppen som då kan binda till Androgenreceptorn och utöva sin biologiska verkan, Muskeltillväxt, Styrkeökning, prestationsökning.

  Androgenic Testo Growth är en helt naturlig produkt som inte tillför några hormoner till kroppen. Istället upp regleras kroppens egna Testosteronproducerande System, Du behöver därför inte oroa dig för de allvarliga biverkningar som Exogen hormontillförsel kan medföra.


  Doseringsförslag:
  3 kapslar 2 ggr dagligen

  Storlek:
  120 kapslar - 20 st serveringar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per 6 kapslar
  D-Aspartic Acid2500 mg
  Testo Fix (fenugreek extract 60%)300 mg
  Nettle root extract (Urtica Dioica)100 mg
  Zink Aspartate 166mg (varav elementärt zink) 25 mg
  Resveratrol50 mg

  Ingredienser: D-Asparginsyra, Testo Fix (bockhornsklöverextrakt 60%), Brännässle extrakt rot (Urtica Dioica), Resveratrol, Zink aspartat, kiseloxid. Kapsel: Gelatin, färgämne: järnoxid, titanoxid
 • FAQ

Recensioner (10)

10 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Arto 2023-09-14
Verifierat köp
Funkar för mig.... om inte annat så vaknar man med värsta boney m
Mikael A 2023-02-05
Kände absolut ingen som helst skillnad… testo, growth, androgenic blabla.. ren bluff
Albin 2022-12-01
Hej! Jag har testat denna produkt och jag vill bara rekomendera personer med någon sorts av NPF diagnos eller går på medecin. Den gav posetiva effekter i stunden men efteråt dagen efter och kvällen så har jag mått fruktansvärt dåligt i hjärta, huvud, mage och hals. Så kolla gärna upp med en doktor innan om ni kan ta denna vara. Mvh Albin.
Nedim 2021-12-21
Verifierat köp
Underbara produkt effekt efter några dagar, allt som är beskrivit om produkt är sant jag fick åkande på sexlust, ärligt lyfter minst 20 kg mer än förut utan Sportlab Androgenic Testo Growth 120 caps! Rekommenderar!
Visa fler
10 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5