Sportlab Androgenic Testo Growth, 120 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
66

Sportlab Androgenic Testo Growth, 120 caps

Sportlab

(2)
ID: PB-8222
349 kr
 • Beskrivning
 • Androgenic Testo Growth är en produkt speciellt framtagen för att öka din naturliga produktion av testosteron via en mycket effektiv och patentsökt formula.
  Androgenic Testo Growth är en produkt speciellt framtagen för att öka din naturliga produktion av testosteron via en mycket effektiv och patentsökt formula.
  Testosteron har många dokumenterade och positiva effekter på kroppen och välmåendet

  • Ökad muskelproteinsyntes
  • Ökad Prestationsförmåga
  • Snabbare återhämtning
  • Minskad muskelnedbrytning under diet
  • Bättre Sexlust och Funktion
  • Ökad Styrka

  Sportlabs Androgenic Testo Growth har en mycket effektiv 5 stegs process, som synergiskt arbetar för att maximera din testosteronproduktion och dina resultat

  STEP-1 (StAR- increased Synthesis)
  D-aspartic acid ökar produktion av Testosteron genom att öka nivåerna av hormonet StAR (steroidogenic acute regulator) som är den begränsande faktorn för hur mycket Testosteron kroppen kan producera. I en studie fick 23 män en daglig dos på 3,12g DAA under 12dgr. Vid dag 12 hade testosteronet ökat med 42% och LH med 33%.

  STEP-2 (LH- gene upp regulation)
  Fenugreek innehåller naturliga Saponiner som ökar nivåerna av LH (Luteinizing hormone) i kroppen, detta stimulerar i sin tur Testosteronproduktionen. Testofix innehåller hela 60% fenugreek extract!

  STEP-3 (SHBG competitive inhibition)
  SHBG (Sex Hormone Bindig Globulin) är ett protein som binder till Testosteron i blodet och gör det overksamt. 3.4-Divanillyl Tetrahydrofuran som finns i Brännässelextrakt ( Urtica Dioica) motverkar denna process och gör att Testosteronet frigörs och blir verksamt.

  STEP-4 (Aromatase inhibition)
  Resveratrol motverkar enzymet Aromatas som omvandlar Testosteron till Östrogen, Detta är i allra högsta grad önskvärt då Östrogen sänker Testosteronproduktionen och kan ge oönskade biverkningar. 

  STEP-5(SHBG- decreased Synthesis)
  Zink minskar produktionen av det Testosteron- neutraliserande proteinet SHBG, detta frigör testosteronet i kroppen som då kan binda till Androgenreceptorn och utöva sin biologiska verkan, Muskeltillväxt, Styrkeökning, prestationsökning.

  Androgenic Testo Growth är en helt naturlig produkt som inte tillför några hormoner till kroppen. Istället upp regleras kroppens egna Testosteronproducerande System, Du behöver därför inte oroa dig för de allvarliga biverkningar som Exogen hormontillförsel kan medföra.


  Doseringsförslag:
  3 kapslar 2 ggr dagligen

  Storlek:
  120 kapslar - 20 st serveringar
 • Innehåll
 • Innehåll per 6 kapslar
  D-Aspartic Acid2500 mg 
  Testo Fix (fenugreek extract 60%)300 mg 
  Nettle root extract (Urtica Dioica)100 mg 
  Eurcoma Longifolia (Toncat Ali 200:1)60 mg 
  Resveratrol50 mg 
  Zink Aspartate 166mg (varav elementärt zink) 25 mg

  Ingredienser: D-Asparginsyra, Testo Fix (bockhornsklöverextrakt 60%), Brännässle extrakt rot (Urtica Dioica), Resveratrol, Zink aspartat, kiseloxid. Kapsel: Gelatin, färgämne: järnoxid, titanoxid

Recensioner (2)

2 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Zuhdo 2020-10-25
Product funkar jättebra redan efter ett par dagar.Stort rekommenderar den

0 | 0

Adam 2020-10-24
Var lite skeptisk till denna men efter ett par dagar så gav tabletterna effekt ordentligt. När det kom till sex lusten så gav den en rejäl boost. Rekommenderar denna starkt.

0 | 0

Visa fler
2 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.9 / 5

Google

4.7 / 5

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker