Sista chansen

5

BioTechUSA Fenugreek 60 caps

99 kr
Välj produkt i listan ovanför
(2)
Tillfälligt slut ID: PB-25821

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • Bockhornsklöver är en växt infödd i Medelhavet och västra Asien, som är populär i kinesisk, grekisk, egyptisk och indisk medicin.
  Bockhornsklöver är en växt som förekommer runt Medelhavet och västra Asien, den är populär i kinesisk, grekisk, egyptisk och indisk medicin. Dess användning går tillbaka till forntida tider, då folk använde det i te för att underhålla hälsan och underlätta matsmältningen.

  • Traditionellt kosttillskott
  • Hälsofrämjande
  • Testosteronhöjande


  Traditionellt kosttillskott

  På grund av dess mångsidighet och sötma är det dessutom en populär ingrediens i många nationella kök. I Mellanöstern används dess blad och frön för att smaksätta traditionella livsmedel, till exempel är det en oundgänglig ingrediens i curry, men det används också ofta för att göra bröd och te. Och på grund av dess intensiva, söta doft, används den ofta av amerikaner för att ersätta lönnsirap.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen tillsammans med rikliga mängder vätska.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Fisk, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler, Må bra
  Storlek:
  60 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Bockhornsklöver extrakt1500 mg

  Ingredienser: Bockhornsklöver (Trigonella foenumgraecum) utsädextrakt 74,2%, kapselskal [gelatin, glasmedel (schellack), färg (järnoxider och hydroxider), surhetsreglerare (ammoniumhydroxid), surhetsreglerare (kaliumhydroxid)], bulkmedel (kalciumfosfater) , antikroppmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

  Tillverkad i en anläggning som även hanterar MJÖLK, ÄGG, GLUTEN, SOJA, KRÄFTDJUR, svaveldioxid och NÖTTER.

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sebastian Antonsson 2021-09-16
Kollade över en massa blandningar som innehöll detta. Men ingen kommer i närheten per krona mot denna. Den ger den effekt man vill ha tillsammans med Tiggarnöt (Tribulus terrestris). Rekommenderar för att utlösa bundet testosteron.
Mikael Gustavsson 2021-08-17
Denna produkt är bra och fungerar som blodförtunnande (därav mindre risk för blodproppar), har även effekter på muskelbyggning , har lagt på mig en hel del och väger för närvarande 152 kg. Med denna produkt kommer jag att ta mig till veteran bodybuilding sm nästa år. ???????????? Proteinbolaget ...när jag vill nå resultat????????
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5