Sista chansen

2

Delta Nutrition Vitamin D3, 100 caps

109 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från D-vitamin

 • Beskrivning
 • Vitamin D3 från Delta Nutrition bidrar till normal muskelfunktion, immunsystemets normala funktion, att motverka trötthet och depression.
  Delta Nutrition Vitamin D3 fyller flera viktiga funktioner i kroppen, bland annat är det viktigt för skelettet, ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor, för att balansera kalciumnivåer i blodet. Även välmåendet är direkt länkat till denna viktiga vitamin vi ofta lider brist på i norden.

  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Motverka trötthet och depression
  • Bidrar till normal muskelfunktion
  • Viktigt för skelettet


  Vitamin D3 fyller flera viktiga funktioner i kroppen

  D3 är den form av vitamin D som kroppen har lättast att ta upp. Vitamin D bidrar till bibehållningen av normal benstomme och tänder. Vitamin D bidrar även till normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion. Produkten kombineras till fördel med Delta Nutritions ZMA.


  Doseringsförslag:
  En kapsel dagligen, gärna i samband med måltid.

  Storlek:
  90 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Gluten, Laktos, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker
  Målsättning:
  Må bra
 • Innehåll
 • InnehållPer. Kapsel
  Vitamin D50 µg (1000%)*
  * (%) dagligt referensintag

  Ingredienser: Kolekalciferol, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint), färgämne (E171).

  Notera: Produkten är endast avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

  Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5