GAAM Nutrition Health Series Vitamin-D, 300 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
11
15

GAAM Health Series Vitamin-D, 300 caps

ID: PB-73690
267 kr / 227 kr
Fler varianter:
100 caps
89 kr
200 caps
159 kr -11%
300 caps
227 kr -15%

Produkt (3 burkar)

GAAM Health Series Vitamin-D, 100 caps
space
Produkt (3 burkar):

space
Antal:

 • Beskrivning
 • Vitamin-D från GAAM - Samma innehåll - Ny design!

  Vitamin D har stor påverkan på kroppen och dess välbefinnande det behövs för cellernas tillväxt och nervsystemet.​ D-vitamin förbättrar även resultaten vid fysisk träning. Vitamin D är bra för skelettbildningen då det reglerar kalkbalansen i skelettet och tänderna, något som motverkar benskörhet och karies. D-vitamin motverkar muskelsvaghet, hjärt och kärlsjukdomar och är även bra för hud och hår.

  • ​Många hälsofördelar
  • Ökat välmående
  • Bra för skelettet
  • Ökat mineralupptag
  • Ökat immunförsvar


  D-vitamin förbättrar upptaget av mineraler i kroppen. D-vitamin behövs tillexempel vid upptagandet av kalcium och fosfor i tarmen och anses vara bra för fettförbränningen då det hjälper kroppen att ta upp kalcium.

  ​D-vitamin reglerar även hormonbalansen, ökar produktionen av testosteron, höjer sexlusten och är bra för fertiliteten. D-vitamin har en förstärkande effekt på dopamin och noradrenalin som påverkar vårat välmående.

  D-vitamin är bakteriedödande och bra för immunförsvaret, det motverkar trötthet och depression. D-vitamin motverkar även förkylning och influensa.

  D-vitamin är bra mot reumatism, akne, eksem och psoriasis. D-vitamin reglerar immunförsvaret (behövs för T-cellerna en typ av vita blodkroppar) och motverkar inflammationer och cancer.

  D-vitamin är även bra mot leverproblem, förstoppning, närsynthet och förbättrar insulinkänsligheten samt minskar risken för typ 2 diabetes.


  Doseringsförslag:

  1 tablett dagligen i samband med måltid.

  Storlek:
  300 kapslar.

 • Innehåll
 • InnehållPer. 1 kapsel
  Vitamin-D100 ug (4000IU)


  Ingredienser: kolekalciferol (vitamin-D3), fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, magnesiumsterat, kiseldioxid.

Recensioner (2)

2 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Morteza 2021-01-08
Vill bara informera om att, ''Enligt EFSA är övre gräns för intag (Tolerable Upper Intake Level, UL) av D-vitamin 100 mikrogram per dag för vuxna.'' - Livsmedelsverket ''Stora mängder D-vitamin är giftigt och kan leda till att man får för höga nivåer av kalcium i blodet, kalciuminlagring i njurarna och njursvikt.'' - Livsmedelsverket Och dosen per tablett hos denna produkt är just 100 mikrogram. Så man kommer direkt till övre gräns med bara en tablett. Och jag kan inte hitta några ''Max dos per dag'' rekommendationer på burken. Bara en dosförslag. I övrigt ganska nöjd, tabletterna har sträck i mitten och går lätt att dela i två. De är även ganska små och lätt att sälja.

0 | 0

Zara 2020-10-26
Verifierat köp Ett måste nu under de mörka vintermånaderna! Lätta att svälja och bra innehåll!

0 | 0

Visa fler
2 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker