Missa inte dessa erbjudanden!

123
Summer Sale
18
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

GAAM Vitamin-D 100 caps

100 tabs
89 kr -18%
200 tabs
178 kr -15%
300 tabs
267 kr -8%
109 kr / 89 kr
89 kr

Tidigare lägsta pris

89 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 

Perfekt att kombinera med

119 kr 149 kr
Välj produkt i listan ovanför
(29)
Tillfälligt slut ID: PB-8204

Mest populära från D-vitamin

 • Beskrivning
 • Vitamin-D från GAAM

  Vitamin D har stor påverkan på kroppen och dess välbefinnande det behövs för cellernas tillväxt och nervsystemet.​ D-vitamin förbättrar även resultaten vid fysisk träning. Vitamin D är bra för skelettbildningen då det reglerar kalkbalansen i skelettet och tänderna, något som motverkar benskörhet och karies. D-vitamin motverkar muskelsvaghet, hjärt och kärlsjukdomar och är även bra för hud och hår.

  • ​Många hälsofördelar
  • Ökat välmående
  • Bra för skelettet
  • Ökat mineralupptag
  • Ökat immunförsvar


  D-vitamin förbättrar upptaget av mineraler i kroppen. D-vitamin behövs tillexempel vid upptagandet av kalcium och fosfor i tarmen och anses vara bra för fettförbränningen då det hjälper kroppen att ta upp kalcium.

  ​D-vitamin reglerar även hormonbalansen, ökar produktionen av testosteron, höjer sexlusten och är bra för fertiliteten. D-vitamin har en förstärkande effekt på dopamin och noradrenalin som påverkar vårat välmående.

  D-vitamin är bakteriedödande och bra för immunförsvaret, det motverkar trötthet och depression. D-vitamin motverkar även förkylning och influensa.

  D-vitamin är bra mot reumatism, akne, eksem och psoriasis. D-vitamin reglerar immunförsvaret (behövs för T-cellerna en typ av vita blodkroppar) och motverkar inflammationer.

  D-vitamin är även bra mot leverproblem, förstoppning, närsynthet och förbättrar insulinkänsligheten samt minskar risken för typ 2 diabetes.

  Vår strävan för en mer hållbar framtid!

  På GAAM arbetar vi ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi tog första steget 2020 genom att byta kapselburkarna från PET till biobaserad HDPE och nu tar vi nästa steg genom att anpassa burkstorlekarna till varje specifik produkt. På så sätt kan vi minska plaståtgången och optimera transporter. Bara genom dessa förändringar minskar vi åtgången av plast med över 780 kg per år och kan bidra vi till en mer hållbar framtid!


  Doseringsförslag:

  1 tablett dagligen i samband med måltid.

  Storlek:
  100 tabletter.

  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Må bra, Viktminskning
  Storlek:
  100 tabs
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 1 kapsel
  Vitamin-D100 ug (4000IU)


  Ingredienser: kolekalciferol (vitamin-D3), fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, magnesiumsterat, kiseldioxid.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (29)

29 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Magnus 2024-05-20
Verifierat köp
Pisvärd D-vitamin. Hög dos i varje tablett. Känner mig piggare på vinterhalvåret.
Ioannis 2023-11-23
Har inte testat men blev VÄLDIGT besviken så fort jag öppnade burken som bara är fylld upp till en 10-del. Känns lite förnedrande när man tror att man ska köpa en fylld burk men nej. Antigen fyll burken eller minska storleken av burken. Resultat av mindre stjärnor.
Maca 2023-11-06
Minskar höstångesten och tröttheten, nöjd!
Jessica Vanner 2023-09-06
Jag köpte dessa samt GAAM magnesium samtidigt då jag såg att vitamin D samt magnesium tabletterna tillsammans hjälper mot ångest. Jag har tagit en av varje, varje dag, under 2 veckors tid nu, och det har hjälpt något otroligt!!! Det slår alla slags antidepressiva jag har fått utskrivet, och det innehåller inga biverkningar eller beroendeframkallande ämnen!!!! Jag har rekommenderat detta till mina vänner som har ångest/depression och de har testat det också och har samma resultat som jag!! Helt jävla otroligt!!
Visa fler
29 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5