Sista chansen

2

Elexir Pharma D3 Vitamin 2500IE, 180 caps

139 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Fler varianter:

180 caps
139 kr
360 caps
229 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från D-vitamin

 • Beskrivning
 • Elexir D3-vitamin är ett kosttillskott som innehåller 1000 IE (62.5 µg) D3-vitamin per kapsel. D3-vitaminet ligger i en bas av kokosolja för bästa möjliga upptag.
  D3-Vitamin bildas i huden när den utsätts för solljus och eftersom solen under större delen av året och dygnet inte står tillräckligt högt i Norden så rekommenderas ett intag av D-vitamin genom kosttillskott.

  Vitamin D bidrar bl a till normal benstomme och muskelfunktion samt immunsystemets normala funktion. Elexir D3 vitamin 100 kapslar är fri från konserveringsmedel och artificiella färg- och smakämnen.

  • Bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion
  • Bidrar till immunsystemets normala funktion
  • Bidrar till att bibehålla normal benstomme
  • Bidrar att bibehålla normala tänder


  En viktig roll i kroppen!

  Vitamin D har en förmåga att påverka flera av kroppens cellers funktioner vilket i sin tur påverkar vår hälsa på en rad olika sätt. Vitamin D har en viktig roll i regleringen av kalcium- och fosfatnivåerna i blodet, hormonbalansen regleras till viss del av vitamin D och vitaminet behövs också för att nervsystem och muskler ska fungera normalt.

  Vitamin D påverkar de vita blodkropparna som har en viktig funktion för immunsystemet och kan därigenom stärka kroppens försvar. Studier har också påvisat att ett tillskott av vitamin D spelar roll i allt från ett bättre humör till en minskad risk för övervikt.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen i samband med måltid.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  180 caps
 • Innehåll
 • DEKLARATION PER DAGSDOS1 kapselDRI*
  Vitamin D362,5 µg (1000 IE)1250 %
  Rosmarinextrakt (Oxy´less®)5 mgej fastställt
  *% av dagligt referensintag

  Ingredienser: MCT olja (kokosnöt), kapsel (gelatin från nötkreatur), konsistensgivare (glycerol), antioxidationsmedel: Rosmarinextrakt (Rosmarinus officinalis L.) vitamin D3 (kolekalciferol).

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5