Logga in
Historik
1

Better You Balans Man, 120 caps

ID: PB-836016
299 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från

 • Beskrivning
 • Balans Man är framtagen i samarbete med Magnus Hedman. En produkt som innehåller flera näringsämnen för att tillsammans med en aktiv och sund livsstil ge dig kraft, energi och lust.
  Produkten innehåller Vitamin D3, zink, bor, bockhornsklöver och forskolin som tillsammans fungerar synergistiskt och ger dig den energi du behöver för att kunna ta dig an de utmaningar du möter i vardagen.

  • Bidrar till normal testosteronproduktion
  • Normal fertilitet & reproduktion
  • Normal muskelfunktion
  • Energi & lust

  Bidrar till normal testosteronproduktion

  Enligt forskning på manlig fertilitet och D-vitamin, har det visat sig att D-vitamin spelar roll i produktionen för viktiga hormoner. D-vitamin bidrar bland annat till att bibehålla normal muskelfunktion samt immunsystemets normala funktion.


  Vad innehåller produkten?

  Zink spelar en viktig roll både i vår generella hälsa, men också för en normal hormonproduktion. Zink bidrar till en normal fertilitet och reproduktion samt normala testosteronnivåer i blodet.

  Magnesium behövs för att 300 processer ska kunna ske i kroppen. Magnesium bidrar bland annat till en normal muskelfunktion, minskar trötthet och utmattning, en normal energiomsättning samt en normal psykologisk funktion.

  Bor är en spårmineral som det idag görs mycket studier på, då vissa tidigare studier har visat på en hormonförbättring hos män, men mer studier behövs för att bekräfta detta. Bor spelar också en roll i inlagringen av kalcium i skelettet.

  Bockhornsklöver är en ört som har använts av människan i många tusen år, där användningsområdena har varit att stabilisera blodsockret samt reglera testosteronnivåerna.

  Forskolin är även den en ört som ökar de cellulära nivåerna av en molekyl som kallas cAMP, vilket är sammankopplat med flera fördelar för ökad energiproduktion.


  Doseringsförslag:
  Intag 4 kapslar dagligen i samband med måltid. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln så kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.

  2 kapslar på morgon samt 2 kapslar till lunch eller middag (ej på kvällen)För bästa effekt bör Balans Man tas i perioder om 12 veckor med 4 veckors uppehåll efter.

  Storlek:
  120 veg kapslar.

  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Kolsyra, Konserveringsmedel, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler, Energi, Må bra, Uthållighet
  Storlek:
  120 caps
 • Innehåll
 • Innehåll per:4 kapslarDRI*
     
  Bockhornsklöverextrakt 4:11000 mg**
  Magnesium (glycinat)200 mg53%
  Forskolin50 mg**
  Zink (glycinat)20 mg200%
  Bor5 mg**
  Vitamin D3 (vegan)2000 IE (50 µg)1000%

  Ingredeinser: Bockhornsklöverextrakt 4:1 (Trigonella foenum- graecum - Fenugreek), magnesiumbisglycinat, Coleus forskohlii extrakt från rot (10% forskolin), zinkbisglycinat, risextrakt blandning, kolekalciferol (vitamin D3, utvunnet från lav), bor, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

Recensioner (0)

0 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Andra köpte även

Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.9 / 5

Google

4.7 / 5