Lohilo släpper den första drycken med kollagen | Proteinbolaget Magazine
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Lohilo lanserar världens första kollagendryckPå bara loppet av några år har Lohilo tagit fitnessmarknaden med en storm av rosa moln, regnbågar och nu - enhörningstårar. Lohilo har länge varit kända för sin proteinglass och sin första runda av energidrycker. Nu lanserar Lohilo ett kärleksbarn till familjen i form av Collagen Drink!

Som du säkert listat ut på namnet är Collagen Drink en funktionsdryck, världens första, som innehåller 5000 mg kollagen och hyaluronsyra. Två ämnen som spelar en stor roll för bland annat hudens elasticitet och återfuktning. Med andra ord kommer du att stråla på både insidan och utsidan med nya Collagen Drink.


Vad är kollagen?

Kollagen består, likt alla andra proteiner i kroppen, av aminosyror som i sin tur bildar peptidkedjor. Peptidkedjorna vrider sig sen runt varandra och blir starka proteinsträngar som kallas kollagenfiber. Detta härliga fiberprotein hjälper till att hålla huden fast, elastisk och framförallt återfuktad. Det ger också stadga åt skelett så väl som leder och blodkärl. Med andra ord är kollagen superviktigt.


Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är trots namnet inte en syra utan en sorts sockerart med det superenkla namnet glykosaminglukan. I kroppen binder hyaluronsyra vatten och skapar en fuktgivande och stötdämpande substans. Den substansen fungerar som fyllnadsmaterial mellan dom elastiska fibrerna i huden (kollagen och elastin) samt i leder och muskler. Detta bidrar till en återfuktad hud och ett så kallat “fantastiskt glow”.Koffein, vitaminer och mineraler

Visst låter nya Collagen Drink redan helt toppen? Lohilo är alltså först med konceptet kollagen och hyaluronsyra som ingredienser i en funktionsdryck (dom är även först med ingrediensen enhörningstårar, men det är en hemlighet).

En annan lite vanligare ingrediens i Collagen Drink är 180 mg koffein. Med den mängden koffein har du energi att klara av alla mål du satt upp för dagen. Två andra lite vanligare ingredienser är C-vitamin och zink. Din kropp producerar ingen av dom på egen hand så se till att få i dig dom på andra sätt för att må bra.

Ps. När man tillsätter kollagen i en produkt gör man det med animaliskt kollagen, ofta kallat bovin. Collagen Drink är därför inte VEGAN AF som Lohilos tidigare drycker. Men det tillsatta kollagenet är specialframtaget för att berika Collagen Drink och är av den bästa kvalitet du kan hitta.

Relaterade produkter
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 59DTQA (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer