Singels Day Weekend
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

proteinbolaget magazine

Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Är du redo för Singles Day?9 - 11 november är det Singels Day Weekend hos oss på Proteinbolaget. Vi har laddat upp med riktigt bra erbjudanden här på hemsidan. Oavsett om du är singel eller inte kommer du kunna hitta utvalda träningskläder, kosttillskott, drycker och bars till rabatterade priser. Unna dig själv tillfället att göra en riktigt bra deal hos oss! 

Vad är Singles Day?

Singles Day är världens största shoppingdag med ursprung från Kina. Den startades vid ett universitet i Kina som en protest mot Alla Hjärtans Dag. 

Runt 2017 blev Singles Day något att fira i Sverige, men det har funnits i Kina sedan 1993. Det är en dag där butiker uppmuntrar singlar att shoppa loss åt sig själva. Det är inte många som vet men Singles Day är större än Black Friday om man ser till försäljning online. Singles Day blivit världens största shoppingdag där man ska unna sig något alldeles extra, oavsett förhållandestatus.

Var kommer namnet ifrån?

Singles Day är motsatsen till Valentines Day, därav namnet. Datumet är också noga utvalt att representera singellivet därför består det av enbart ettor.

Håll utkik!

Vill du känna dig säker på att du inte missar någonting rekommenderar vi att du följer oss på instagram och prenumererar på vårt nyhetsbrev! Där kommer vi att hålla er uppdaterade. ♥︎ 

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: BZgApw (motverkar spam)
Inga kommentarer