Singels Day Weekend
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Är du redo för Singles Day?9 - 11 november är det Singels Day Weekend hos oss på Proteinbolaget. Vi har laddat upp med riktigt bra erbjudanden här på hemsidan. Oavsett om du är singel eller inte kommer du kunna hitta utvalda träningskläder, kosttillskott, drycker och bars till rabatterade priser. Unna dig själv tillfället att göra en riktigt bra deal hos oss! 

Vad är Singles Day?

Singles Day är världens största shoppingdag med ursprung från Kina. Den startades vid ett universitet i Kina som en protest mot Alla Hjärtans Dag. 

Runt 2017 blev Singles Day något att fira i Sverige, men det har funnits i Kina sedan 1993. Det är en dag där butiker uppmuntrar singlar att shoppa loss åt sig själva. Det är inte många som vet men Singles Day är större än Black Friday om man ser till försäljning online. Singles Day blivit världens största shoppingdag där man ska unna sig något alldeles extra, oavsett förhållandestatus.

Var kommer namnet ifrån?

Singles Day är motsatsen till Valentines Day, därav namnet. Datumet är också noga utvalt att representera singellivet därför består det av enbart ettor.

Håll utkik!

Vill du känna dig säker på att du inte missar någonting rekommenderar vi att du följer oss på instagram och prenumererar på vårt nyhetsbrev! Där kommer vi att hålla er uppdaterade. ♥︎ 

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: XuhD6r (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer