Är du redo för Black Friday?
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Är du redo för Black Friday?

Den 19 - 25 november kör vi Black Friday Week och laddar upp med storslagna erbjudanden på hemsidan under hela veckan. Oavsett om du är ute efter träningskläder, kosttillskott, bars eller dryck så kommer du att kunna hitta massvis med produkter till ett pangpris. Vi går all in!


Vad är Black Friday?

Black Friday är ett shopping-fenomen med ursprung från USA. Det började som startskottet för julhandeln. Många var lediga efter Thanksgiving och ville börja med julhandeln i god tid.

Runt 2010 blev Black Friday ett globalt fenomen. I början chockades många över filmer som spreds från olika delar av USA där folk, vuxna som barn, slogs över rabatterade TV-apparater, diskmaskiner och playstation. Nu deltar dom flesta på något sätt under Black Friday, men kanske inte i den utsträckningen.


Var kommer namnet Black Friday ifrån?

Det finns många spekulationer om hur namnet Black Friday uppkommit. Den vanligaste förklaringen är att det blev totalt trafikkaos fredagen efter Thanksgiving när alla skulle ge sig ut och julhandla samtidigt. Det var trafikpoliserna som jobbade den dagen som började kalla det Black Friday. En annan förklaring är att det var den här dagen som dom flesta butikers bokslutssiffror gick från röda (minus) till svarta (plus).


Håll utkik!

Det är inte helt ovanligt att många butiker smygstartar Black Friday några dagar innan och fortsätter några dagar efter. Vill du känna dig säker på att du inte missar någonting viktigt inför Black Friday hos oss rekommenderar vi dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på instagram.Där kommer vi att hålla er uppdaterade. 

Någonting som är nytt för kommande Black Friday-kampanjer är att dom fått en egen samlingssida. Det är för att det ska bli enklare för dig som kund att hitta alla aktiva kampanjer och kunna shoppa i lugn och ro. Samlingssidan heter Black Friday på Proteinbolaget och du hittar den genom att klicka på länken. 


Artikeln uppdaterades med ny information 2019-06-11.

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: vcDLK4 (motverkar spam)
Mer från Tips & råd
Vi välkomnar NAIA*!

Vi välkomnar NAIA*!

2019-10-22
Hur står man ut när marknaden för energi- och funktionsdrycker aldrig varit större? I den här artikeln informerar vi om NAIA*, nästa generations energidryck som tror sig veta precis hur.
Läs mer
Ännu en favorit med smak av päron!

Ännu en favorit med smak av päron!

2019-10-16
I den här artikeln välkomnar vi BCAA Drink Pear genom att uppmärksamma några andra päronfavoriter. Helt pearfect för dig som gillar päron!
Läs mer
BCAA eller EAA?

BCAA eller EAA?

2019-10-09
Vad är egentligen skillnaden mellan BCAA och EAA? Det är en fråga som dyker upp till och från som vi besvarar i veckans artikel!
Läs mer
Celsius lanserar årets Winter Edition!

Celsius lanserar årets Winter Edition!

2019-09-30
Ladda upp inför vintern tillsammans med Celsius Frozen Berry - 2019 Winter Edition. Vi har provsmakat den och är helt klart nöjda med den nya smaken!
Läs mer
D-vitaminets dag!

D-vitaminets dag!

2019-09-23
Idag är det den 23 september och det betyder två saker: D-vitaminets dag och höstdagsjämning! I samband med att vi går mot mörkare tider är det extra viktigt att komma ihåg att tillgodose behovet av D-vitamin!
Läs mer