Sista chansen

1
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Stacker2 Testo 4-HD 120 caps

399 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Inspiration från andra

Mest populära från Testosteronhöjare

 • Beskrivning
 • Du ger allt för din sport – bodybuilding är en livsstil och inte en hobby. Du håller därför inte till godo med en godtycklig testosteronhöjare: bara det bästa är gott nog för dig.
  Du ger allt för din sport – bodybuilding är en livsstil och inte en hobby. Du håller därför inte till godo med en godtycklig testosteronhöjare: bara det bästa är gott nog för dig.

  Du är på jakt efter en produkt som sticker ut från mängden. En produkt som kan ge dig explosiv styrka genom nytt fritt testosteron. Är det detta du söker? En torrare, mer muskulös fysik, en högre träningsintensitet, en aldrig sinande träningsaggressivitet och en makalös intensitet under dina workouts? Då är TESTO-4HD produkten som du letar efter.

  TESTO-4HD kan ge dig
  • Testosteronnivåer till maximalt naturligt uppnåeligt värde
  • Mer träningsaggressivitet
  • En högre träningsintensitet
  • Mer styrka, mer muskelmassa
  • Makalöst hård pump


  Varför kan TESTO-4HD så mycket starkare än andra testosteronhöjare?


  TESTO-4HD innehåller inte bara en revolutionerande och unik muskeluppbyggande formel – den har till och med en 100 % naturlig sammansättning. TESTO-4HD kan förhöja mängden fritt testosteron i kroppen, vilket innebär att styrkan, massan och träningsintensiteten kan öka drastiskt.

  TESTO-4HD innehåller endast ämnen som kan fungera extremt bra på kroppen, med en så hög procentsats som möjligt av det aktiva extraktet. Inte det vanliga Tribulus, utan en så hög procentsats som möjligt av det aktivt verkande extraktet: 30 % protodioscin.

  Varje dos innehåller 10 kraftfulla och kliniskt undersökta ämnen som arbetar synergiskt och ser till att androgena receptorer gång på gång stimuleras för att producera mer testosteron. Dina manliga egenskaper stimuleras, framför allt träningsintensiteten, ditt självförtroende och träningsaggressiviteten. Detta är mycket, men Stacker kan dessutom erbjuda en kraftig ökning av muskelmassa, muskelpump och en makalös fysik.

  Utvecklingen av testosteronhalten och effekten.
  Din fria testosteronhalt kan stiga varje gång du tar TESTO-4HD. Du använder denna produkt som en kur. Varje dag tar du alltså 2 x 3 kapslar för att bygga upp din testosteronhalt till det högsta möjliga värdet!

  efter 5 till 10 dagars (daglig) användning?.
  Du kan börja känna hur ämnena verkar och hur din testosteronhalt kan komma att öka lätt varje dag. Du kan få mycket mer energi och du kan komma att känna en otroligt stor viljekraft att gå till gymmet och träna hårt.

  efter 10 till 20 dagars (daglig) användning.
  ?Testosteronhalten kan komma att fortsätta att öka. Träningen kan bli mycket mer extrem. Du kan klara av tyngre vikter och dina muskler kan stadigt börja att växa. Dina ådror kan långsamt börja synas tack vare en torrare fysik. Detta är bara början!

  Från 3 veckor (daglig användning)?Detta är det tredje steget.
  Du kan inte längre föreställa dig vid vilken träningsintensitet du tidigare tog slut. Du bryter en barriär. Gränserna skiftar, transformeringen startar. Dina muskler känns fylligare, större och hårdare. Din styrka och vaskularitet är på topp. Detta har du aldrig upplevt tidigare och detta är vad TESTO-4HDkan göra och vad som gör den så populär.

  Ge din kropp vad den förtjänar - kanske den mest kraftfullaste och effektivaste testosteronhöjaren någonsin: TESTO-4HD.

  Doseringsförslag:
  Tag 3 kapslar under dagen och 3 kapslar före sänngående.
  Använd 4-6 veckor följt av 4 veckors uppehåll.
  Storlek:
  120 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll

 • Innehåll/dagsdosering (6 kapslar)3000mg
  Testo-4HD Complex
  Tribulus Terrestis (30% potodioscin)*
  Maca (root)*
  Zink (aspartat)22,5mg
  Vitamin B66mg
  Magnesiumaspartat300mg
  Vitamin D3750 i.u
  Stacker muscle complex™900mg
  Acanthea Virilis*
  Rhodiola Rosea (2% salidrosider)*
  Damiana*
  Avena Sativa*
  Övriga ingredienser: vegansk kapsel, cellulosa, svart järnoxid

 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Per-Arne 2019-06-13
Det står att det ska ge en extra pump efter 5-10 dag och en ytterligare pump efter en vecka till men jag fick aldrig någon extra pump, kände faktiskt ingenting. Helt värdelös!! Känner mig lurad!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5