Missa inte dessa erbjudanden!

Kampanj
27
777 kr
Paketpris
38 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

3 x fitnessjunkie Turkesterone 45 caps

1 st
199 kr -23%
2 st
359 kr -25%
3 st
479 kr -27%
659 kr / 479 kr
659 kr

Tidigare lägsta pris

659 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
777 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Turkesterone & ecdysterone

 • Beskrivning
 • fitnessjunkie Turkesterone innehåller hela 250 mg Turkesteron per kapsel! Detta kombinerat med Vitamin B5, Vitamin B6 och svartpeppar extrakt, gör denna prisvärda produkt till en optimal blandning för att maximera din hälsa och prestation.
  Turkesteron, utvunnet från Maral-roten, är känt för sina anmärkningsvärda adaptogena egenskaper. Detta naturliga ämne har länge hyllats för sin förmåga att stödja kroppens uthållighet och återhämtningsförmåga. 

  • Potent dosering av Turkesteron för maximala fördelar
  • Berikad med viktiga B-vitaminer för övergripande hälsa och energi
  • Innehåller Black Pepper Extract för ökad biotillgänglighet och absorptionsförmåga
  • Tillverkad med högsta kvalitetsstandarder och noggrant utvalda ingredienser

  Vitamin B5 och vitamin B6


  Dessa viktiga B-vitaminer är avgörande för en mängd olika funktioner i kroppen, inklusive energiproduktion, nervsystemets hälsa och ämnesomsättning av proteiner, fetter och kolhydrater. Genom att inkludera både Vitamin B5 och B6 i den här produkten, strävar vi efter att stödja din övergripande välbefinnande och energinivåer.

  För att säkerställa maximal absorption och effektivitet av dessa nyckelingredienser har produkten berikats med Black Pepper Extract. Detta tillskott har visat sig förbättra biotillgängligheten av näringsämnen och öka deras upptag i kroppen, vilket garanterar att du får ut det bästa av varje ingrediens.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler
  Storlek:
  45 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per. kapsel:

  Maral rot extrakt 10% turkesterone 250 mg
  Vitamin B5 3 mg 90% DRI*
  Black pepper extract 2,5 mg
  Vitamin B6 1 mg 83% DRI*

  *DRI: Daily Reference Intake

  Ingredienser: Maralrotextrakt 10% turkesteron, svartpepparextrakt, vitamin B5, vitamin B6, kiseldioxid, magnesiumstearat, mikrokristallin cellulosa.

 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5