Sportlab Ecdysterone, 60 tabs | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
16

Sportlab Ecdysterone, 60 tabs

Sportlab

(5)
ID: PB-83544
349 kr
Välj produkt i listan ovanför

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från

 • Beskrivning
 • Kraftfullt muskelökande preparat från Sportlab Nutrition.
  Sportlab Ecdysterone används med fördel till dig som vill öka dina naturliga hormonnivåer och ditt välmående. Det är en växtsterol som förekommer naturligt i växtriket, och är ett av de mest förekommande hormonerna bland leddjur.


  • Östrogenhämmande
  • Naturlig ökning av kroppsegna hormoner
  • Ökad styrka
  • Ökat välmående


  Vad gör produkten så effektiv?


  Ecdysterone är ingen nyhet som kosttillskott men det är först nu man tydligt i studier kan visa effekterna av ämnet.
  I nyligen utförda studier på människor visar gruppen som supplementerat med ecdysterone en markant ökad muskelmassa och även högre resultat i 1RM bänkpress jämfört med kontrollgruppen.

  Ökningarna beror på ecdysteronets bindning till östrogen-receptorer (ER) vilket i sin tur leder till ökade nivåer av tillväxthormonet IGF1.

  Doseringsförslag:
  2 tabletter dagligen. Ecdysterone bör ej användas av tävlande idrottare.

  Storlek:
  60 tabletter.
  Form:
  Tabletter
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Fisk, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Må bra, Uthållighet
  Storlek:
  60 tabs
 • Innehåll
 • Innehåll Per1 tablett2 tabletter (dagsdos)
  Ecdysterone100 mg200 mg


  Ingredienser: Ecdysterone, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseloxid. 

Recensioner (5)

5 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Kalle 2021-03-28
Vilken sorts ecdysterone är det? Alltså det står bara ''ecdysterone'', men är det från mara root eller spenat och hur mycket % är det egentligen? Står verkligen ingenting hur ska jag veta vad jag får i mig exakt?

0 | 0

Martin 2021-03-15
Jag har tagit den här ca två månader och jag älskar effekten av det. Får mycket mera energi på gymmet och det går mycket enklare att bygga muskler. Bästa kosttillskottet som jag någonsin använt för att bygga muskler under de 20 år som jag hållit på med styrketräning.

0 | 0

Adnan 2020-12-29
Produkten funkar och det är ingen snack om saken. Jag har tränat i 18 år men när jag började ta denna ökade jag i styrka avsevärt. Jag kan garantera att den funkar på detta sättet. Däremot måste har jag bokat tid till husläkaren då jag fått en röda prickar som övergår till sår över hela kroppen men framförallt på magen. Inte nog med det började jag jag få allt fler leverfläckar eller något som liknar leverfläckar. Jag har fullt med prickar, sår och leverfläckar på magen i denna stund som jag skriver och då har jag använt produkten i två månader. Alla får inte samma reaktion ska man vara medveten om och då kan man lika gärna ta steroider då man vet vad man får.

0 | 0

Lillebror Bruer 2020-04-26
Var glad att jag hittade denna produkten . Köpte den från U.S.A tidigare...men den försvann ett tag. Trodde inte att den fanns längre. Bra ickesteroid, för en gammal gubbe med lite lägre muskeltillväxt. Works for me!!! och vettigt pris.

0 | 0

Visa mer
5 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Andra köpte även

Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.9 / 5

Google

4.7 / 5