Sportlab Ecdysterone, 60 tabs | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
9

Sportlab Ecdysterone, 60 tabs

Sportlab

(2)
ID: PB-83544
349 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker
 • Beskrivning
 • Kraftfullt muskelökande preparat från Sportlab Nutrition.
  Sportlab Ecdysterone används med fördel till dig som vill öka dina naturliga hormonnivåer och ditt välmående. Det är en växtsterol som förekommer naturligt i växtriket, och är ett av de mest förekommande hormonerna bland leddjur.


  • Östrogenhämmande
  • Naturlig ökning av kroppsegna hormoner
  • Ökad styrka
  • Ökat välmående


  Vad gör produkten så effektiv?


  Ecdysterone är ingen nyhet som kosttillskott men det är först nu man tydligt i studier kan visa effekterna av ämnet.
  I nyligen utförda studier på människor visar gruppen som supplementerat med ecdysterone en markant ökad muskelmassa och även högre resultat i 1RM bänkpress jämfört med kontrollgruppen.

  Ökningarna beror på ecdysteronets bindning till östrogen-receptorer (ER) vilket i sin tur leder till ökade nivåer av tillväxthormonet IGF1.

  Doseringsförslag:
  2 tabletter dagligen. Ecdysterone bör ej användas av tävlande idrottare.

  Storlek:
  60 tabletter.
 • Innehåll
 • Innehåll Per1 tablett2 tabletter (dagsdos)
  Ecdysterone100 mg200 mg


  Ingredienser: Ecdysterone, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseloxid. 

Recensioner (2)

2 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Lillebror Bruer 2020-04-26
Var glad att jag hittade denna produkten . Köpte den från U.S.A tidigare...men den försvann ett tag. Trodde inte att den fanns längre. Bra ickesteroid, för en gammal gubbe med lite lägre muskeltillväxt. Works for me!!! och vettigt pris.

0 | 0

Emma Hafrun 2020-04-22
Både jag (kvinna) och min sambo (man) har nu använt oss utav Sportlab Ectysterone sedan den tredje april. Innan vi beställde vår första burk tog vi del utav den forskning som finns tillgänglig gällande produkten. Då forskningsresultaten lät lovande valde vi att köpa produkten och vi är än så länge väldigt nöjda med det beslutet. Vi tränar i genomsnitt 5,6 dagar/vecka. Det vill säga: varannan vecka tränar vi 5 pass och varannan vecka tränar vi 6. Det första vi lade märke till, efter cirka en vecka, var att vår muskelåterhämtning förbättrades. Nu, 20 dagar senare har vi också lagt märke till ökad styrka. Eftersom ''högre resultat i 1RM bänkpress'' omnämns i produktbeskrivningen kan jag också nämna att jag ökat mitt personbästa i just bänkpress från 57 kg till 59,5 kg. Den 3 april då jag intog Ectysterone för första gången kunde jag göra exakt 1 repetition med vikten 57 kg. Idag kunde jag göra 3 repetitoner i två set och 2 repetitioner i 1 set efter att jag först gjort ett lyft med 59,5 kg. Denna ökning i styrka kan säkerligen till viss del förklaras av att jag tränar ofta och att jag ständigt eftersträvar att fortsätta utvecklas - men jag själv och min sambo känner att vi har effekt av produkten och ser fram emot att utforska den vidare! 

0 | 0

Visa fler
2 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5