Sista chansen

14

SAN Nutrition T3, 180 caps

299 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(1)

Fler varianter:

90 caps
159 kr
180 caps
299 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Stimulansfria fettförbrännare

 • Beskrivning
 • San Nutrition T3 hjälper dig bibehålla ämnesomsättningen under dieten!
  San Nutrition T3 hjälper dig bibehålla ämnesomsättningen under dieten! Ett kontinuerligt underskott av kalorier får din kropp att gå in i ett sparläge som sänker din ämnesomsättning, med SAN T3 kan du behålla din förbränning även under tuff diet.

  T3 kan ha fördelar som:
  • Stimulansfri
  • Ökar kroppens egen ämnesomsättning
  • Välbeprövad sedan år tillbaka


  Stimulansfri och effektiv

  T3 är en stimulansfri viktminskningsprodukt som går tillbaka ett par år i tiden. Det har länge varit känt att det är hormonproduktionen i sköldkörteln som reglerar ämnesomsättningen, det är även känt att man stänger ned sin egenproduktion av sköldkörtelhormon om man tillför kroppen det på egen hand. Om egenproduktionen blir nedstängd får man en nästan obefintlig fettförbränning/ämnesomsättning så fort man slutar att tillföra det på egen hand.

  T3 tillför inget sköldkörtelhormon utan verkar genom att stimulera kroppens egenproduktion. Genom att ta T3 kontinuerligt effektiviserar du alltså kroppens egenproduktion och därmed få en högre fettförbränning/ämnesomsättning.

  Doseringsförslag:
  1 kapsel 3-4 gånger per dag.

  Storlek:
  180 kapslar.
  Storlek:
  180 caps
 • Innehåll
 • Ingredienser: 99.9% guggulsteroner.

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sussie Kronquist Recksén 2021-03-08
Jag har hypotyreos som jag behandlar med levaxin men kände mig inte helt bra o blev tipsad om att T3 kunde vara nåt för mig. Har ätit det ett tag o tycker att det hjälpt mig. Bla har jag inte något sötsug alls längre vilket är toppenskönt. Kan absolut rekommendera!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5