Sista chansen

37
Januarikampanj
25

GAAM Life Series Vegan Ashwagandha 60 caps

139 kr / 104 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(5)

Fler varianter:

60 caps
104 kr -25%
120 caps
195 kr -30%
180 caps
271 kr -35%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • GAAM Life Series Vegan Aswagandha är en nytt mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar.
  Den främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det nedbrytande hormonet kortisol.

  • Stressreducerande
  • Förbättrad sömn
  • Vegansk
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Gynnar muskeltillväxten


  Ökat välbefinnande

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar upptagningsförmågan av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje. Ashwagandha främjar framför allt sömnen. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt hämmande signalämne som har till uppgift att bland annat minsta stressimpulser i hjärnan vilket får dig att lättare slappna av. Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på de delar av hjärnan som påverkar minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  Många hälsofördelar

  Det finns studier som pekar på ett samband mellan övervikt och stress, anledningen är att stress ökar produktionen av kortisol, vilket i sin tur ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin lagras i kroppen som lättåtkomliga fettreserver. Dessutom kan stress bidra till ett ökat behov av mer energirik mat. När nivåerna av de katabola och nedbrytande hormonerna sjunker ökar mängden anabola och uppbyggande hormoner, det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP ökar, ATP är ett änne i cellerna som påverkar ämnesomsättningen.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Fisk, Gelatin, Gluten, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Storlek:
  60 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Ashwagandha1000 mg

  Ingredienser: Ashwagandha extrakt, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204)

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Belinda Johansson 2021-09-05
Älskar denna! Använt under en tuff period och den har hjälpt mig så mycket. Dels med sömnen, att jag känner mig mycket ''tryggare'' i mig själv, lugn, bättre koncentration och mindre oro. Testade utan ett par veckor nu i sommar och har mått så konstigt. Ångest varje dag, vaknar mitt i natten varje natt och allmänt nere. Började med den igen för några veckor sedan…. Upplevde väldigt mycket ångest i början, vilket börjat avta nu. Väntar in fullt resultat igen vilket på mig tar ungefär 4-5 veckor ☺️
Christian 2021-08-10
Verifierat köp
Var mycket skeptisk men ville testa eftersom det finns flera studier som pekar på lugnande effekt och min kropp reagerar lätt på stress. Tänkte inte ens på att jag åt dem men efter några veckor märkte jag att kroppen inte längre gick igång på samma sätt som förr. Situationer där jag tidigare fått förhöjd puls tar jag numera som en Värmlänning (''det ordnar sig!'').
Amanda 2021-04-08
Jag känner ändå ett större lugn i kroppen. Jag har lite lättare att slappna av och stressar inte upp mig lika mycket i vissa situationer. Kan det vara pga dessa? Ja jag vill tro det
David 2021-03-24
Lite småknepigt detta! Men vill påstå att jag känner skillnad, främst mer stresstålig
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5