Missa inte dessa erbjudanden!

18
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA L-carnitine + Chrome 60 caps

149 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(2)
Tillfälligt slut ID: PB-3791

Inspiration från andra

Mest populära från Stimulansfria fettförbrännare

 • Beskrivning
 • L-karnitin och krom för ökad förbränning och minskat sötsug.
  BioTechUSA L-carnitine + Chrome innehåller L-karnitin vilket är den mest populära aktiva ingrediensen som används under en diet. Eftersom karnitin är en komponent i fettsyra, kan energin som finns i lagrat kroppsfett utnyttjas genom det. Det betyder att karnitin krävs för att omvandla kroppsfett till energi.

  • Ökad förbränning
  • Minskat sötsug
  • 1000mg L-karnitin
  • Stimulantfri

  BioTechUSA L-carnitine + Chrome innehåller krom som bidrar till normal metabolism av makronäringsämnen och upprätthållandet av ett hälsosamt blodsockernivå som i sin tur dämpar sötsug och cravings.

  Om du vill gå ner i vikt rekommenderas det att öka L-karnitinintaget före träning.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen 30 minuter före träning.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  L-karnitin1000mg
  Krom20mcg

  Ingredienser: L-karnitin L-tartrat (85%), kapselskal [gelatin, ytbehandlingsmedel (schellack), färg (järnoxider och hydroxider), surhetsreglerande medel (ammoniumhydroxid), surhetsreglerande medel (kaliumhydroxid)], antiklumpningsmedel (magnesium) salter av fettsyror), krom(III)klorid (0,006%).
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Hugo 2023-03-06
Enheten är ganska låg därför man kan inte se bra resultat
Kennie 2020-06-10
Jag kan bara tala för mig själv, men jag testade denna i hopp om att öka energin o förbränningen. Jag har tappat 3 kilo på lite mer än en månad och har ett bättre flyt under hela passet. Dessutom så har sötsuget minskat rejält på kvällarna tack vare att det är krom i kapslarna
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5