Sista chansen

153
Kampanj
25
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 70 gånger under de senaste dagarna

GAAM Health Series Ashwagandha 100 caps

100 caps
112 kr -25%
200 caps
209 kr -30%
300 caps
291 kr -35%
149 kr / 112 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(34)

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • GAAM Health Series Aswagandha är en nytt mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar.
  Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Fettförbrännande
  • Ökar styrkan
  • Ökar muskeltillväxten
  • Ökar konditionen

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.

  Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  En av de tydligaste effekterna är den på könshormonen testosteron, progesteron och östrogen. Våra anabola, uppbyggande och energiskapande hormon vilka står i direkt motsats till kortisol. Studier på Ashwagandha visar att mängden könshormoner ökar i takt med att produktionen av kortisol minskar. Dessutom aktiverar ashwagandha produktionen av gonadotropin vilket ökar bildandet av LH, ett hormon som i sin tur underlättar bildandet av testosteron

  Flera kliniska studier på visar att styrka, muskeltillväxt och kondition ökar. Det är flera faktorer som bidrar till detta, bland annat att produktionen av ATP, den energi som används i arbetande celler, ökar. Dessutom stimuleras kroppens egen produktion av kreatin vilket ytterligare ökar muskelns arbetsförmåga. När kortisolhalten sjunker ökar också mängden hemoglobin och syreupptagningsförmågan förbättras.

  Det finns ett tydligt samband mellan övervikt och stress, anledningen är att kortisol ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin läggs i fettreserver där den är lättåtkomligt, framförallt kring mage och midja. Dessutom skapar stress ofta ett behov av socker- och fettrik mat. När stressen sjunker ökar mängden anabola, energikonsumerande hormoner det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP – cellenergi –ökar, vilket resulterar i en markant stegring av kaloriförbrukningen. Kliniska studier visar att både vikt och BMI minskar vid intag av extraktet.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  100 kapslar.
  Storlek:
  100 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Asgwagandha extrakt1000 mg


  Ingredienser:
  ashwagandha extrakt, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

Recensioner (34)

34 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Viktor 2022-02-26
Verifierat köp
Bästa märket när det kommer till just denna produkten. Mycket Ashwagandha för pengarna och att kapslarna inte fått smak av innehållet.
Ali 2022-01-17
HARMONI heter Ashwagandha!
Ulle 2021-12-27
Har letat efter Ashwaganda ett bra tag, valde till slut att beställa av detta märke. Väldigt bra och potent produkt enligt mig, 500mg extrakt per kapsel, 100 kapslar för 140kr är då väldigt mycket värde för pengarna. En kapsel om dagen räcker om du tar det som kosttillskott för hälsan, om du däremot tar det som kosttillskott för styrketräning ta då två kapslar, då 750-1250mg om dagen är bevisat att öka testosteron med upp till 26%. De flesta andra positiva effekterna såsom bättre sömn, mer energi osv brukar mätas runt 400-600mg. Det ända som man hade kunnat se som negativt med denna produkt är att kapslarna inte är vegetabiliska. Mig själv gör det ingen skillnad men antar att för er som följer vegetariska/veganska dieter så hade det varit något negativt. Mycket värde för pengarna, potenta kapslar. 5/5
Jessica Astrid López Quevedo 2021-11-22
Verifierat köp
I can't say I've had a big change, only when it comes to sleep, I feel more relaxed. But it would be better if the capsules had the number of approved formula, so we can be sure is a tasted product.
Visa fler
34 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5