Sista chansen

199
Golden deal
27
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 100+ gånger under de senaste dagarna

GAAM Health Series Ashwagandha 100 caps

100 caps
109 kr -27%
200 caps
219 kr -27%
300 caps
329 kr -26%
149 kr / 109 kr
112 kr

Tidigare lägsta pris

112 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(47)

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • GAAM Health Series Aswagandha är en nytt mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar.
  Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Fettförbrännande
  • Ökar styrkan
  • Ökar muskeltillväxten
  • Ökar konditionen

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.

  Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  En av de tydligaste effekterna är den på könshormonen testosteron, progesteron och östrogen. Våra anabola, uppbyggande och energiskapande hormon vilka står i direkt motsats till kortisol. Studier på Ashwagandha visar att mängden könshormoner ökar i takt med att produktionen av kortisol minskar. Dessutom aktiverar ashwagandha produktionen av gonadotropin vilket ökar bildandet av LH, ett hormon som i sin tur underlättar bildandet av testosteron

  Flera kliniska studier på visar att styrka, muskeltillväxt och kondition ökar. Det är flera faktorer som bidrar till detta, bland annat att produktionen av ATP, den energi som används i arbetande celler, ökar. Dessutom stimuleras kroppens egen produktion av kreatin vilket ytterligare ökar muskelns arbetsförmåga. När kortisolhalten sjunker ökar också mängden hemoglobin och syreupptagningsförmågan förbättras.

  Det finns ett tydligt samband mellan övervikt och stress, anledningen är att kortisol ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin läggs i fettreserver där den är lättåtkomligt, framförallt kring mage och midja. Dessutom skapar stress ofta ett behov av socker- och fettrik mat. När stressen sjunker ökar mängden anabola, energikonsumerande hormoner det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP – cellenergi –ökar, vilket resulterar i en markant stegring av kaloriförbrukningen. Kliniska studier visar att både vikt och BMI minskar vid intag av extraktet.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  100 kapslar.
  Storlek:
  100 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Asgwagandha extrakt1000 mg


  Ingredienser:
  ashwagandha extrakt, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint).

Recensioner (47)

47 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Lukas 2023-03-27
Jag provade nyligen GAAM Health Series Ashwagandha och blev positivt överraskad av resultaten. Efter att ha tagit den rekommenderade dosen av två per dag, märkte jag en förbättring i min förmåga att hantera stress och ångest. Jag kände mig mer lugn och fokuserad under hela dagen och kunde behålla en mer positiv inställning även i stressiga situationer. Dessutom fann jag att tillägget hjälpte mig att sova djupare på natten, vilket ytterligare bidrog till min övergripande känsla av välbefinnande. En sak som jag uppskattade med just detta tillskott var att det var gjord av högkvalitativt ekologiskt ashwagandha rotextrakt. Detta säkerställde att jag fick en potent och ren form av örten, utan några onödiga tillsatser eller fyllmedel. Kapseln i sig var också lätt att svälja, utan obehaglig eftersmak eller matsmältningsproblem. Sammantaget skulle jag starkt rekommendera GAAM Health Series Ashwagandha till alla som letar efter ett naturligt sätt att stödja sin mentala och fysiska hälsa. Oavsett om du har att göra med stress och ångest, letar efter ett sätt att slappna av och varva ner, eller helt enkelt vill främja ett bättre allmänt välbefinnande, är detta tillskott definitivt värt att prova.
Lukas T. 2023-03-15
Tagit Ashwagandha i ungefär 10 veckor nu (2st på kvällen), har fått ett märkbart bättre minne och känner mig lugnare i vardagen och mer ork under dagen. Känns även som att testosteronet har ökat, ökad sexlust. Är 30 år.
Anonym 2023-03-08
Jag har använt GAAM's Ashwagandha i några veckor nu och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. Det här är verkligen en högkvalitativ produkt som ger fantastiska resultat. Jag har märkt en markant minskning av mina nivåer av stress och ångest sedan jag började ta detta tillskott. Dessutom har jag också märkt en förbättring i min sömnkvalitet, vilket har gjort att jag känner mig mer uthvilad och pigg under dagen. Det jag gillar mest med GAAM's Ashwagandha är att det är helt naturligt och inte har några biverkningar. Jag har inte upplevt några negativa effekter alls, vilket gör mig bekväm med att fortsätta använda det på lång sikt. Jag skulle definitivt rekommendera GAAM's Ashwagandha till någon som letar efter ett naturligt sätt att hantera stress och förbättra sin allmänna hälsa och välbefinnande. Det är en fantastisk produkt som verkligen fungerar!
Kristian Hausel 2023-01-16
Användt 2 veckor, känns kroppen mer balancerad. Bättre fokos under dagarna
Visa fler
47 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5