Sista chansen

145
Kampanj
20
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 85 gånger under de senaste dagarna

GAAM Health Series Ashwagandha 100 caps

100 caps
119 kr -20%
200 caps
238 kr -20%
300 caps
339 kr -24%
149 kr / 119 kr
112 kr

Tidigare lägsta pris

112 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(41)

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • GAAM Health Series Aswagandha är en nytt mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar.
  Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Fettförbrännande
  • Ökar styrkan
  • Ökar muskeltillväxten
  • Ökar konditionen

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.

  Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  En av de tydligaste effekterna är den på könshormonen testosteron, progesteron och östrogen. Våra anabola, uppbyggande och energiskapande hormon vilka står i direkt motsats till kortisol. Studier på Ashwagandha visar att mängden könshormoner ökar i takt med att produktionen av kortisol minskar. Dessutom aktiverar ashwagandha produktionen av gonadotropin vilket ökar bildandet av LH, ett hormon som i sin tur underlättar bildandet av testosteron

  Flera kliniska studier på visar att styrka, muskeltillväxt och kondition ökar. Det är flera faktorer som bidrar till detta, bland annat att produktionen av ATP, den energi som används i arbetande celler, ökar. Dessutom stimuleras kroppens egen produktion av kreatin vilket ytterligare ökar muskelns arbetsförmåga. När kortisolhalten sjunker ökar också mängden hemoglobin och syreupptagningsförmågan förbättras.

  Det finns ett tydligt samband mellan övervikt och stress, anledningen är att kortisol ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin läggs i fettreserver där den är lättåtkomligt, framförallt kring mage och midja. Dessutom skapar stress ofta ett behov av socker- och fettrik mat. När stressen sjunker ökar mängden anabola, energikonsumerande hormoner det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP – cellenergi –ökar, vilket resulterar i en markant stegring av kaloriförbrukningen. Kliniska studier visar att både vikt och BMI minskar vid intag av extraktet.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  100 kapslar.
  Storlek:
  100 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Asgwagandha extrakt1000 mg


  Ingredienser:
  ashwagandha extrakt, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

Recensioner (41)

41 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
M 2022-11-20
Verifierat köp
Börjar märka en liten skillnad men dock inte använt det så länge. Men resultatet är bra hittills..
Martin Rödén 2022-11-06
Har inte använt produkten tillräckligt länge för att märka stor skillnad i träning. Känner mig allmänt piggare på gymmet dock. Däremot har den förändrat sömnen rejält. Tyckte jag sov bra innan med 9 timmars sömn per natt. Men sömnkvalitén är markant bättre nu. Känner mig alltid utvilad efter jag sovit vilket är en enorm frihet. Rekommenderar verkligen
Moa 2022-09-19
Verifierat köp
Älskar verkligen produkterna! Känner att dessa har hjälp mig otroligt mycket att kicka igång min förbränning. Innan kunde jag gå ner 2-300 gram i veckan, men med dessa har det dubblats och oftast går jag ner ca 800 gram i veckan! 🤩 Lyckan är total! Rekommenderar dem verkligen för en ordentlig kickstart!
Joakim 2022-09-11
Tycker att jag märker en stor skillnad i fokus, allmän harmoni och sömnkvalitet. Kommer definitivt fortsätta ta tabletterna.
Visa fler
41 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5