Sista chansen

4

Self Omninutrition Acetyl L-Carnitine 1000, 100 tabs

369 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Stimulansfria fettförbrännare

 • Beskrivning
 • Self Omninutrition Acetyl L-Carnitine innehåller hela 1g Acetyl L-Carntine per tablett som kan öka fettförbränningen under fysisk aktivitet, minska muskelkatabolism, minska smärta efter träning och fungerar även som en kraftfull antioxidant.
  Self Omninutrition Acetyl L-Carnitine innehåller hela 1g Acetyl L-Carntine per tablett som kan öka fettförbränningen under fysisk aktivitet, minska muskelkatabolism, minska smärta efter träning och fungerar även som en kraftfull antioxidant.

  Karnitin spelar en mycket viktig roll på cellnivå, eftersom det transporterar fettsyror in i mitokondrierna (den cellulära strukturen som är ansvarig för produktionen av energi för vår kropp). Därav är karnitin nödvändig för oxidation av fettsyror och följaktligen för produktion av ATP (adenosintrifosfat) och energin i vår kropp.


  • 1g Acetyl L-Carntine per tablett
  • Öka fettförbränningen under fysisk aktivitet
  • Minskar muskelkatabolism
  • Minskning av smärta efter träning
  • Antioxidant


  Regelbunden användning av karnitin ökar också immunförsvaret och ger betydande fördelar för cirkulationssystemet, i första hand i hjärtmuskeln. Studier har visat att intag av karnitin på personer med kardiovaskulära sjukdomar ger en anmärkningsvärd ökning av hållfasthet och beständighet.


  Doseringsförslag:

  2 tabletter under dagen eller direkt före fysisk aktivitet.

  Storlek:
  100 tabletter.
 • Innehåll
 • InnehållPer. Tablett
  N-Acetyl L-karnitin1000mg

  Ingredienser: Stabiliseringsmedel (E460, E470b, E551).

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5