Sista chansen

36
Kampanj
20
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 13 gånger under de senaste dagarna

GAAM L-Carnitine 60 caps

60 caps
119 kr -20%
120 caps
229 kr -23%
180 caps
358 kr -20%
149 kr / 119 kr
112 kr

Tidigare lägsta pris

112 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 

Rekommenderad produkt att lägga till

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Inspiration från andra

Mest populära från L-Karnitin

 • Beskrivning
 • L-carnitin från GAAM!
  GAAM Health Series L-Carnitine är en stimulansfri fettförbrännare som med fördel går att komplettera med dina nuvarande fettförbrännare. L-carnitine hjälper kroppen att transportera fett genom cellmembranen så att de blir tillgängliga som bränsle.

  • Rent L-karnitin
  • Perfekt under diet
  • Frigör fettsyror
  • Stimulansfri


  Effektivisera din fettförbränning!

  GAAM Health Series L-Carnitine är tack vare sin förmåga att transportera fett in till mitokondrierna där de omvandlas till energi ett effektivt redskap i jakten på ditt livs form. Den stimlansfria formulan gör att du med fördel kan kombinera den med andra fettförbrännare.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar per dag. På träningsdagar före träningen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Viktminskning
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  L-karnitintartrat1000 mg

  Ingredienser:
  L-karnitintartrate, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, kiseldioxid, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anonym köpare 2022-07-06
Verifierat köp
Väldigt missnöjd med dessa kapslar. De innehåller en massa dåliga fyllnadsmedel. Cellulosa och titanoxid?? Blev alldeles konstig och yr av dessa vilket aldrig hänt med andra märken av L-Carnitin. Kommer inte köpa dessa igen och har redan beställt en ny burk hos ett annat bolag med bättre ingredienser.
Agnetha 2022-03-31
Nu tänkte jag nog på fel produkt på förra svaret... Men är jättenöjd med den här jag köpte också.
Agneta Ronnedal 2022-03-31
Suveränt. Köpet till dottern som har ME symptom. Hon Kände effekt direkt. Har köpt sen till en kompis som haft samma symptom i många år. Även hon har fått fler ''bättre'' dagar... Så vi är alla jättenöjda.
Anna 2021-07-12
Verifierat köp
Varenda fettmolekyl ramlade av och la sig i en hög på golvet!!! Nä inte riktigt men tror fasen det gör nytta iallafall ????
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5