Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Se allt inom Träningsredskap & Utrustning

Funktioner i träningsklockor

Med träningsklockans många integrerade funktioner kan du hålla koll på mycket under träningspasset. Välj en pulsklocka som kommer med de finesser som just du efterfrågar. Här nedan följer några exempel:

Kaloriförbrukning
bra för dig som vill gå ner i vikt och registrera hur många kalorier du förbränner per pass.

Pulsfunktion
Mäter din puls under hela passet samt din vilopuls när du inte tränar. Bra att ha för att hålla reda på hur kroppen arbetar.

Distans
För dig som löptränar kan det vara bra att veta hur långt du springer, speciellt om du tränar inför ett maraton eller långdistanslopp.

Övriga funktioner
Håll koll på sömnmönster, hjärtfrekvens, antal steg du tar per dag och så vidare.


Beroende på hur hårt du tränar eller hur avancerade funktioner du vill ha, kan du välja en dyrare eller lite billigare träningsklocka. Om du är en vanlig vardagsmotionär kan en enklare variant räcka. Här på Proteinbolaget kan du köpa alla slags träningsklockor och få exakt de egenskaper du vill ha.

Koppla samman mobiltelefon och pulsklocka

Vissa av dagens pulsklockor kan, om man vill, även kopplas ihop med mobiltelefonen. Detta för att använda olika träningsprogram och skräddarsy dina aktiviteter. Hur avancerat programmet är beror på träningsklockan. Det går även att köpa till olika tillbehör till en riktigt bra träningsklocka och göra olika mätningar mer exakta.

Bra och billiga träningsklockor på Proteinbolaget

Hos oss kan du välja och vraka mellan ett stort antal billiga pulsklockor för att få ut det bästa av dina träningspass och avancera i den takt som passar. Alla våra träningsklockor är användarvänliga och av hög kvalitet så att du kan använda dem i rörelse utan att oroa dig. Har du frågor kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig i jakten på rätt pulsklocka.