Missa inte dessa erbjudanden!

6
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 4 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Door Gym Multi

299 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(6)

Inspiration från andra

Mest populära från Övrigt

 • Beskrivning
 • Praktiskt multi redskap från Virtufit för varierad träning!
  Virtufit Door Gym Multi har en smart konstruktion som ger dig utökade möjligheter att träna hela överkroppen med egen kroppsvikt. Dörrgymmet placeras enkelt i dörröppningen utan skruvar eller andra ingrepp och fungerar som en hävstång.


  • Varierad träning för hela överkroppen
  • Vadderade handtag
  • Tillverkad i stål
  • Multi redskap


  Virtufit Door Gym Multi är perfekt för chins, pullups, crunches etc., men går även att placera på golvet för varierat utförande av armhävningar, dips och situps. Lämplig för dörröppningar med en bredd av 61 - 86 cm.


  Material:
  Stål / skum.

  Storlek:
  104 x 40 x 22 cm.

  Garanti:
  2 år garanti från tillverkaren.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (6)

6 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Charlie 2024-01-08
Verifierat köp
Den är definitivt starkare än mig! 😂 Passar bra i dörren och går att hänga i utan att vara orolig. Fördel att man kan greppa på tre olika ställen! Enkel att montera, bra pris, helnöjd!
Regina De Campos 2023-07-04
Sååå nöjd! Lätt att montera, lätt att fästa mot dörrkarmen, lätt att plocka ner. Håller utan problem för mig som väger 60, min man som väger 90, min son som väger 100. Köp! Bara KÖP!!
Isak 2023-02-16
Verifierat köp
Blev väldigt glatt överraskad hur bra produkten funkar, var väldigt orolig till en början för läste många recensioner online som sa att dom satt dåligt och åkte ner lätt. Stången är väldigt stabil trotts hur lätt den är och min dörrkarm är inte stark för fem öre men både stången och dörrkarmen håller otroligt bra. Själv väger jag 65kg men stången tar farsan som väger 90kg också så det är inga problem med stången. Brukar plocka ner den och använda till magövningar. Kommer definitivt rekommendera till kompis eller andra att köpa, den var väldigt billig med jämförelse till andra som finns att köpa. Om du väger 65-90kg och ser till att du sitter fast den som man ska så kommer du definitivt inte ha problem! Man behöver inte en tjock och stabil dörrkarm som det står online, har funkat galant för mig trotts inte jätte stabila dörrkarmar
Josefin 2022-12-15
Blev väldigt förvånad över hur lätt den var att fästa mot dörrkarmen. Lika enkelt att lyfta bort när man inte vill att den ska sitta uppe. Var rädd för att den skulle ramla av när man lyfte upp sig men den sitter fast där man placerat den. Väldigt nöjd med köpet! Prisvärt!
Visa fler
6 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5