Sista chansen

7
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Pull Up Bar

249 kr
249 kr

Tidigare lägsta pris

249 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Övrigt

 • Beskrivning
 • Pull Up Bar är ett idealiskt redskap för styrketräning i hemmet. Du behöver inga vikter utan utför övningarna med egen kroppsvikt. Vill du ha en högre belastning kan du använda dig av träningsband eller vikter, exempelvis viktmanschetter eller en viktväst.
  Virtufit Pull Up Bar är ett smart redskap för styrketräning i hemmet. Du behöver inga vikter utan utför övningarna med egen kroppsvikt. Genom att greppa stången på olika sätt kan du variera träningen och involvera olika muskelgrupper.


  • Vadderade handtag
  • Enkel montering
  • Varierad träning
  • Kromad finish


  Virtufit Pull Up Bar är tillverkad i stål och har en kromfinish som förhindrar korrosion. Pull Up Bar monteras enkelt på några minuter i en dörröppning eller mellan två väggar och passar öppningar med en bredd på 62,5 - 100 cm.

  Vill du ha en högre belastning kan du använda dig av träningsband eller vikter, exempelvis viktmanschetter eller en viktväst. Max belastning 120 kg.


  Material:
  Stål / skum.

  Storlek:
  65 x 4,5 x 4,5 cm.

  Garanti:
  2 år från tillverkare.
 • Innehåll

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5