Missa inte dessa erbjudanden!

4
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 5 gånger under de senaste dagarna

Virtufit Pull Up Bar

249 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Mest populära från Övrigt

 • Beskrivning
 • Pull Up Bar är ett idealiskt redskap för styrketräning i hemmet. Du behöver inga vikter utan utför övningarna med egen kroppsvikt. Vill du ha en högre belastning kan du använda dig av träningsband eller vikter, exempelvis viktmanschetter eller en viktväst.
  Virtufit Pull Up Bar är ett smart redskap för styrketräning i hemmet. Du behöver inga vikter utan utför övningarna med egen kroppsvikt. Genom att greppa stången på olika sätt kan du variera träningen och involvera olika muskelgrupper.


  • Vadderade handtag
  • Enkel montering
  • Varierad träning
  • Kromad finish


  Virtufit Pull Up Bar är tillverkad i stål och har en kromfinish som förhindrar korrosion. Pull Up Bar monteras enkelt på några minuter i en dörröppning eller mellan två väggar och passar öppningar med en bredd på 62,5 - 100 cm.

  Vill du ha en högre belastning kan du använda dig av träningsband eller vikter, exempelvis viktmanschetter eller en viktväst. Max belastning 120 kg.


  Material:
  Stål / skum.

  Storlek:
  65 x 4,5 x 4,5 cm.

  Garanti:
  2 år från tillverkare.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jakob 2024-04-19
Verifierat köp
Trevlig. Stabil än så länge! Jag kör utan skruvarna men får va på min vakt. Återkommer kanske. Fick en ny skickad till mig, p.g.a. grejer som saknades, så all kred till Proteinbolaget som värnar om kunden
Johan 2024-01-27
Funkar perfekt att göra chins för både barnen och för mig som väger över 90 kg.
Sandra 2023-10-30
Bra pull-up bar, bra med 2 olika alternativ för uppsättning i dörröppning.
Philip 2023-05-13
Verifierat köp
Jag köpte nyligen denna pull-up bar för min hemmaträning och jag kan säga att jag är mycket nöjd med mitt köp. Den här pull-up baren är enkel att montera och har en stabil konstruktion som gör att jag känner mig säker när jag tränar på den. Jag uppskattar också den justerbara bredden på baren, vilket gör att den passar perfekt i min dörröppning och ger mig möjlighet att träna olika muskelgrupper genom olika handgrepp. Det är också lätt att ta bort baren när jag inte använder den. En annan funktion jag gillar med den här pull-up baren är dess bekväma grepp. Det ger mig en bra greppkraft och jag känner mig inte trött i händerna efter att ha tränat på den under en längre tid. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med mitt köp av denna pull-up bar. Det är en utmärkt träningsutrustning som gör att jag kan träna min överkropp i bekvämligheten av mitt eget hem. En utmärkt produkt för ett utmärkt pris som verkligen levde upp till förväntningarna! Tack proteinbolaget
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5