Missa inte dessa erbjudanden!

83
Paketpris

GAAM Shaker 800 ml

1 st
59 kr
3 st
159 kr -10%
59 kr
Summa av lösa artiklar:
Färg
Black Lagervara Bäst före: Coral Lagervara Bäst före: Grey Lagervara Bäst före: Mint Green Lagervara Bäst före: Pink Lagervara Bäst före: White Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(25)
ID: PB-7562

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • GAAM Shaker 800 ml är storebror i vår familj av shakers. Den här storleken är perfekt för långa pass och varma dagar! Den har en modern och stilren design som passar för alla oavasett vad den används till!
  GAAM Shakern är framtagen i samarbete med Smartshake™ och utrustad med en skruvkork som har en rejäl gänga för att du ska slippa spilla ut allt innehåll när du skakar dina kosttillskott. 

  • 800 ml totalt utrymme
  • Snygg modern design
  • Maximal hållbarhet & kvalitet
  • Läckage säker
  • Smartshake™
  • Filter som motverkar klumpar


  Hög kvalitet och modern design


  GAAM Shaker kombinerar en trendig och modern design med robust kvalitet. Den är också utrustad med ett smart filter som motverkar klumpar och som gör att dina tillskott blandar sig extra bra. Alla shakers i denna serien har ett transparent utförande så att du kan blanda med högsta precision!


  Storlek:
  800 ml.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (25)

25 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Dennis 2024-06-06
Köpte 3 shakers. Största problemet för dessa shakers är locket. 1 av mina kunde man stänga locket och den gick inte upp utan att man fick ta i lite. Dom 2 andra kunde jag inte alls stänga locket på, även om jag tog i lite så fanns det inget motstånd att öppna locket. Bra storlek och bra utbud av färger. Men inget jag skulle rekommendera att köpa med dessa lock. Leta hellre efter skruvlock.
Josefin 2024-06-05
Verifierat köp
Väldigt gullig rosa färg! Bra större storlek. Är dock ej skruvlock utan locket får man knäppa upp/ner, viktigt att trycka till locket ordentligt (så man hör ett litet knäpp) annars öppnar den sig enkelt.
Hampus 2024-06-05
Tyvärr har den ju inte skruvkork som det nu står. Kanske skruvlock. Dax att fixa till det kanske. Utöver det vore det bra att veta om den går att köra i diskmaskinen? Står inget på varken shakern eller beskrivningen om det.
Karin 2024-05-21
Riktigt bra shaker i bra storlek! Bästa är att det inte är en skruvkork man behöver skriva av och på hela tiden för att dricka! Snygg färg dessutom! Samt ett bra pris!!
Visa fler
25 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5