Missa inte dessa erbjudanden!

23
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Smartshake Reforce Stainless Steel 900 ml

179 kr
Summa av lösa artiklar:
Färg
Army Green Lagervara Bäst före: Black Tillfälligt slut Bäst före: Deep Rose Lagervara Bäst före: Grey Lagervara Bäst före: Navy Blue Lagervara Bäst före: White Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(14)
ID: PB-796

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • Robust och tålig shaker från Smartshake i rostfritt stål och riktigt snygg design!
  Smartshake Reforce Stainless Steel är både mycket elegant och rymlig. Den lättviktiga designen är 100% läckagefri och den breda öppningen underlättar rengörningen.

  • Inga skramlande eller lösa delar
  • Fruit Infuser
  • Låg vikt
  • Läckagefri
  • Tål ej maskindisk


  Mer än 25 miljoner nöjda kunder sedan 2009

  Blandningsnätet på dessa shakers snäpper fast i locket och förblir täta och säkra. Inga skramlande eller lösa delar.
  Den nya förbättrade Fruit Infuser har vassa kanter som gör blandningen ännu bättre. Blanda dina favoritfrukter eller bär med vatten för att göra hälsosamt vitaminvatten.


  Storlek:
  900 ml.

  Info:
  Tvättas för hand.
  Färg:
  Blå, Grå, Grön, Rosa, Svart, Vit
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (14)

14 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anna Knutsson Salomao 2024-01-18
Den bästa shakern jag haft. Gillar steel istället för plast så det är lättare att rengöra. Tyvärr är den så pass bra att min man vill sno den hela tiden så får väl beställa fler 😄
Naomi 2024-01-11
Var väldigt nöjd med produkten, den var precis så som jag hade tänkt mig och är väldigt tålig. Tyvärr så kom den lite söndrig. Delen som höll fast ''blandningsnätet'' hade gått sönder och en bit av den låg på botten av shakern. Dock så höll den fast nätet oavsett så det var inget större problem.
Nasim 2023-12-17
Fin kvalitet och snygg flaska. Är mycket nöjd med den!
Sebastian 2023-12-06
Har använt många olika shakers i många år och den här slår dom alla på fingrarna. Lätt att öppna men öppnas aldrig av misstag i väskan på väg till gymmet. Håller kylt innehåll kallt länge. Perfekt att använda i bastun då ytan gör att den inte blir varm att hålla. Kvaliteten är superb. Gör dig själv en tjänst och investera i en riktigt bra shaker som håller och som inte börjar lukta eller blir missfärgad, du kommer garanterat inte blir missnöjd. Hade gett 6/5 i betyg om det var möjligt :)
Visa fler
14 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5