Missa inte dessa erbjudanden!

18
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Smartshake Reforce Stainless Steel 900 ml

179 kr
Färg
Army Green Tillfälligt slut Bäst före: Black Lagervara Bäst före: Deep Rose Lagervara Bäst före: Grey Lagervara Bäst före: Navy Blue Lagervara Bäst före: White Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(11)
ID: PB-796

Inspiration från andra

Mest populära från Shakers

 • Beskrivning
 • Robust och tålig shaker från Smartshake i rostfritt stål och riktigt snygg design!
  Smartshake Reforce Stainless Steel är både mycket elegant och rymlig. Den lättviktiga designen är 100% läckagefri och den breda öppningen underlättar rengörningen.

  • Inga skramlande eller lösa delar
  • Fruit Infuser
  • Låg vikt
  • Läckagefri
  • Tål ej maskindisk


  Mer än 25 miljoner nöjda kunder sedan 2009

  Blandningsnätet på dessa shakers snäpper fast i locket och förblir täta och säkra. Inga skramlande eller lösa delar.
  Den nya förbättrade Fruit Infuser har vassa kanter som gör blandningen ännu bättre. Blanda dina favoritfrukter eller bär med vatten för att göra hälsosamt vitaminvatten.


  Storlek:
  900 ml.

  Info:
  Tvättas för hand.
  Färg:
  Blå, Grå, Grön, Rosa, Svart, Vit
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (11)

11 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sebastian 2023-12-06
Har använt många olika shakers i många år och den här slår dom alla på fingrarna. Lätt att öppna men öppnas aldrig av misstag i väskan på väg till gymmet. Håller kylt innehåll kallt länge. Perfekt att använda i bastun då ytan gör att den inte blir varm att hålla. Kvaliteten är superb. Gör dig själv en tjänst och investera i en riktigt bra shaker som håller och som inte börjar lukta eller blir missfärgad, du kommer garanterat inte blir missnöjd. Hade gett 6/5 i betyg om det var möjligt :)
Elliot 2023-11-05
Otroligt nöjd med flaskan! Har tidigare använt vanliga plast shakers som jag upplevt oavsett rengöring tillslut börjat lukta illa samt att dem locken lätt går sönder osv. Nu har jag använt denna shaker i ca en månad och haft allt från proteinpulver, PWO till energidrycker. Har inte gjort annat än o skölja ur den med varmt vatten men den har ändå inte fått någon stank överhuvudtaget. Locket sitter dessutom som en smäck utan läckage alls och pga att den håller temperaturen bra mycket bättre än en plastflaska så använder jag den till allt. Genuint bästa flaskan jag har haft.
Benjamin K 2023-10-21
Grym produkt!! Älskar att den inte suger åt sig och börjar lukta illa direkt som plastshakers gör. Denna kan i princip ligga o chilla i min bil en hel sommar med proteinrester i utan att shakern är helt förstörd efteråt. DISKA INTE I DISKMASKIN! Färgen ramlar av
James Toma 2023-07-24
Riktigt bra produkt! Håller exakt det som är lovat! Hade svårt med locket i början men när du kan knepet så fungerar den utan problem 👍🏻
Visa fler
11 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5