Kategorier
Filtrera
Sortera

Hittade inga produkter i denna kategori

Se allt inom Träningsredskap & Utrustning
Välj ett par trådlösa bluetooth hörlurar eller sporthörlurar med anpassat headband som håller lurarna stadigt på plats. Vi har många varianter i utbudet som fyller ditt huvud med underbart ljud och där du samtidigt kan utnyttja samtalsfunktion och mikrofon.

Hörlurar för träning

Att lyssna på musik eller en podd medan du tränar kan ha en prestationshöjande effekt och sporra dig under passen. Det är allmänt känt att musik ökar motivationen och kan få den mest uttråkade motionären att kämpa vidare. Säkra träningen och gör den roligare med ett par hörlurar från Proteinbolaget.

Välj ett par trådlösa bluetooth hörlurar eller sporthörlurar med anpassat headband som håller lurarna stadigt på plats. Vi har många varianter i utbudet som fyller ditt huvud med underbart ljud och där du samtidigt kan utnyttja samtalsfunktion och mikrofon.

Sporthörlurarnas smarta egenskaper

Träningshörlurar bör uppfylla vissa krav för att du inte ska bli störd under dina pass. Det viktigaste är att de sitter fast i öronen så att du inte ständigt måste rätta till dem. Sedan ska de även ge ifrån sig ett bra ljud. I övrigt kan du leta efter andra egenskaper i sporthörlurar beroende på vilken typ av träning du utför.

Vattentäta
Oavsett om du är simmare, löper i ur och skur eller svettas mycket under dina pass kan det vara bra att satsa på vattentät konstruktion i lurarna. Proteinbolaget har flera varianter som klarar fukt och vatten.

Design som passar rörelse
Om din träning är riktigt aktiv, det vill säga om du rör dig häftigt och mycket kan ett par vanliga hörlurar lätt ramla ur. Ett par hörlurar för träning med huvudband sitter fast och glider inte av.

Trådlösa eller inte
Vill du helst slippa sladdar som stör när du tränar ska du prova trådlösa hörlurar/hörlurar med bluetooth. Trådlösa hörlurar finns både som öronsnäckor och med huvudband med on ear-lur som utestänger brus extra bra.

Open ear-teknologi
Prova något av det senaste i träningshörlurar och använd open ear som varken smiter runt öronen eller sätts i som öronsnäckor. På så vis skickas inte ljudet via trumhinnan utan via skallbenet, vilket också skonar dina öron vid höga volymer. Det är också bra om du vill vara mer uppmärksam i löpspåret på andra personer runt omkring.

Bästa tekniken i hörlurar från Proteinbolaget

Här på Proteinbolaget erbjuder vi bara de bästa hörlurarna för din träning med den senaste tekniken. Vi vet hur frustrerande det kan vara att använda otympliga eller labila sporthörlurar som man ständigt måste rätta till för att de inte ska trilla av – eller lyssna på sin favoritmusik med dåligt ljud. Välj lurar utifrån din aktivitet och behov och vi garanterar att du blir nöjd oavsett vilka träningshörlurar du än köper.