NOUGAT PANNACOTTA
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Nougat Pannacotta


Detta recept är en favorit i repris som Wiktoria Ahlin har sett här på vår hemsida men valt att göra sin egna version av. Enkelt, gott och fullproppat med protein!

Ca 4 portioner.

Pannacotta
5 dl lättmjölk
2 påsar vegegel
2 skopor 100% Whey Nougatcreme


Garnering
2 skopor 6:1:1 Raspberry Soda
3 dl vatten
1 påse vegegel

Tid: ca 30 min + ca 4 timmar i kylskåp

1. Blanda mölk, vegegel och proteinpulver i en kastrull. Låt koka upp under omrörning så det ej bränns fast.
2. Ta bort blandningen från spisen och häll upp i serveringsglas. Låt stå i kylskåpet i två timmar. Obs! Se till att pannacottan har stelnat helt innan nästa steg.
3. Blanda BCAA, vatten och vegegel i en kastrull. Låt koka upp under omrörning. 
4. Ta bort från spisen och ta ut pannacottan ur kylskåpet.
5. Häll garneringen över pannacottan.
6. Ställ in i kylskåpet i ytterligare ett par timmar innan servering.

Denna pannacotta kan med fördel serveras tillsammans med färska jordgubbar!

Relaterade produkter
PB-1533-9
19
Aprilkampanjer
GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg, Nougatcreme
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: F9BQMD (motverkar spam)
Mer från Kost & recept
LCHF? Vad betyder det?

LCHF? Vad betyder det?

2020-03-09
Läs mer om vad som händer i kroppen vid LCHF-dieten, vad begreppet betyder och vad du får äta. Tips här på Proteinbolaget!
Läs mer
Tunna pannkakor

Tunna pannkakor

2019-07-05
Veckans recept är härligt tunna pannkakor. Perfekta till lördagsfrukosten, eller alla andra frukostar! 🥞
Läs mer
Kladdkaka för en

Kladdkaka för en

2019-06-28
Veckans recept är kladdkaka för en, med casein. Perfekt när du känner dig lite extra sugen på choklad och lite mindre sugen på att dela med dig 🍫
Läs mer
BCAA Sorbet

BCAA Sorbet

2019-06-20
Veckans recept är en läskande BCAA sorbet på vår nya smak Pink Lemonade. Perfekt till varma sommarkvällar! 🍧
Läs mer