Få ditt paket till dörren med Budbee!
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Välj hemleverans med Budbee!

Med Budbee levereras ditt paket alltid direkt hem till dörren. Du kan själv styra över vilken tid som passar och vilken typ av leverans du vill ha.

✓ Få ditt paket till dörren
✓ Välj själv när det passar
✓ Följ din leverans i mobilen

För tillfället finns Budbee tillgängligt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Västerås, Helsingborg, Uppsala, Jönköping, Norrköping, Linköping, Karlskrona, Borås, Eskilstuna & Lund.

Sitt kvar i soffan, Budbee tillåter dig att följa din hemleverans live i mobilen. Du uppdateras alltid med den senaste informationen angående din leverans.

Budbee är ett modernt och smidigt sätt att hem ditt paket. Allt du behöver göra är att fylla i ditt postnummer i kassan och sedan välja Budbee som fraktsätt. 

Standard för Budbee är leverans på eftermiddag/kvällstid, det vill säga från klockan 17.00 till 22.00. Har du fullt upp hela eftermiddagen/kvällen och vill ha en bestämd leveranstid så kan du specificera din leveranstid mot en tilläggskostnad på 29 kr - 59 kr.

Vill du läsa mer ingående om hur Budbee fungerar från att du lagt din beställning till att paketet lämnas vid din dörr kan du göra det på Budbees hemsida!

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
2 Kommentarer
#1
L
Ni kanske borde nämna att leveransen endast är kostnadsfri om du kan ta emot den när som helst mellan 17 och 22, och att det kostar extra när man väljer ett kortare intervall, tex mellan 20 och 21. Lite tråkig överraskning!
Den 24 maj 2019
#1
Molly, Content Coordinator
@L: Tack för din feedback!
Vi kan helt klart lägga till information om att det kostar att specificera tiden man vill ha hem sitt paket :-)
Den 03 juni 2019
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3M9KhV (motverkar spam)
Mer från Inspiration
Julmust från GAAM Nutrition

Julmust från GAAM Nutrition

2019-11-04
Tomten nu orkar dela ut alla paket ett i sänder. Ett hus och barn i taget. Med en julmust från GAAM Nutrition i sina händer. Är julen räddad tack vare Proteinbolaget!
Läs mer
En julfavorit i repris önskar NOCCO

En julfavorit i repris önskar NOCCO

2019-10-22
Längtar du efter vintern och allt som hör därtill. Då kommer den här nyheten göra dig lika glad som ett barn på julafton. Idag välkomnar nämligen NOCCO tillbaka sina julfavoriter!
Läs mer
Motivationssnack med Jonas Evers

Motivationssnack med Jonas Evers

2019-10-10
Vi träffade vår ambassadör och energiknippet Jonas Evers och snackade lite om motivation, hur man hittar sin motivation och hur man behåller den.
Läs mer
Hur du växer på Instagram!

Hur du växer på Instagram!

2019-09-12
Funderar du på vad du kan göra för att börja växa på Instagram? Då tycker vi att du ska hänga med vår Social Media Coordinator Jenna när hon går igenom 7 värdefulla Instagram-tips!
Läs mer
Drickbara sommarfavoriter

Drickbara sommarfavoriter

2019-08-07
Augusti är äntligen här och det är lite bitterljuvt att vi är inne på sommarens sista månad. Men det finns fortfarande tid att njuta av sommar, sol och goda drycker.
Läs mer