Få ditt paket till dörren med Budbee!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Välj hemleverans med Budbee!

Med Budbee levereras ditt paket alltid direkt hem till dörren. Du kan själv styra över vilken tid som passar och vilken typ av leverans du vill ha.

✓ Få ditt paket till dörren
✓ Välj själv när det passar
✓ Följ din leverans i mobilen

Sitt kvar i soffan, Budbee tillåter dig att följa din hemleverans live i mobilen. Du uppdateras alltid med den senaste informationen angående din leverans.

Budbee är ett modernt och smidigt sätt att hem ditt paket. För tillfället finns Budbee tillgängligt i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Västerås, Helsingborg, Uppsala & Lund. Allt du behöver göra är att fylla i ditt postnummer i kassan och sedan välja Budbee som fraktsätt. 

Standard för Budbee är leverans på eftermiddag/kvällstid, det vill säga från klockan 17.00 till 22.00. Har du fullt upp hela eftermiddagen/kvällen och vill ha en bestämd leveranstid så kan du specificera din leveranstid mot en tilläggskostnad på 29 kr - 59 kr.

Vill du läsa mer ingående om hur Budbee fungerar från att du lagt din beställning till att paketet lämnas vid din dörr kan du göra det på Budbees hemsida!

Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
2 Kommentarer
#1
L
Ni kanske borde nämna att leveransen endast är kostnadsfri om du kan ta emot den när som helst mellan 17 och 22, och att det kostar extra när man väljer ett kortare intervall, tex mellan 20 och 21. Lite tråkig överraskning!
Den 24 maj kl. 12:53
#1
Molly, Content Coordinator
@L: Tack för din feedback!
Vi kan helt klart lägga till information om att det kostar att specificera tiden man vill ha hem sitt paket :-)
Den 03 juni kl. 07:25
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: X8F7fy (motverkar spam)