Proteinbolaget Magazine
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

Vi är Mästargasell och finalist i Årets E-handlare 🏆

mästargasell

Mästargasell 2023 – Wow, vilken bedrift! 🌟

Vi har blivit utnämnda till Mästargasell av Dagens industri och vi är SÅ glada och stolta! Det är en enorm ära och en viktig milstolpe för oss på Proteinbolaget.se. Det är bevis på att vårt hårda arbete och engagemang för att fortsätta växa organiskt och erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder har gett resultat.

Vi har tidigare utsetts till Gasellföretag 2018, 2021 och 2022, och i år har vi äntligen nått utmärkelsen Mästargasell. Det här visar att vi verkligen är en av Sveriges främsta tillväxtföretag och att vi har lyckats uppnå en betydande framgång inom e-handelsbranschen. 🚀

Finalist i PriceRunners Årets E-handlare 2023 – Tack för ert stöd! 🧡

Vi är också otroligt glada över att vara en av finalisterna i PriceRunners Årets E-handlare inom kategorin hälsa. Det är tack vare er, våra fantastiska kunder och era positiva omdömen och röster som vi har kunnat nå finalen!

Vi vill passa på att säga ett STORT tack till alla våra kunder som röstat på oss i tävlingen, och vi ser fram emot att förhoppningsvis ta hem titeln som Årets E-handlare inom hälsa. 🏅

11 år av tillväxt och framgång 📈

Under våra 11 år i branschen har vi på Proteinbolaget.se alltid fokuserat på att erbjuda kosttillskott och hälsoprodukter av hög kvalitet, samt prioriterat kundbemötande och hållbarhetstänk. Detta engagemang har lett till ett starkt bolag med ett stort förtroende från våra kunder. 

Med utmärkelserna Mästargasell och finalist i Årets E-handlare fortsätter vi vår framgångssaga och bekräftar vår position som en ledande aktör inom e-handel och hälsa. Vi lovar att fortsätta arbeta hårt för att erbjuda er de bästa produkterna inom tränings och hälsa. Vi ser fram emot en ännu ljusare framtid för Proteinbolaget.se och alla våra kunder! 🥳🎉💐
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: S4J67y (motverkar spam)
Mer från Inspiration
Vi är Mästargasell och finalist i Årets E-handlare 🏆

Vi är Mästargasell och finalist i Årets E-handlare 🏆

2023-04-05
Vi är SÅ glada och stolta över att kunna dela med oss av nyheten att Proteinbolaget.se har fått utmärkelsen Mästergasell 2023 och även är en av finalisterna i PriceRunners Årets E-handlare inom kategorin hälsa! Dessa två utmärkelser är verkligen en bekräftelse på vår starka tillväxt och framgång inom e-handelsbranschen under våra 11 år i branschen.
Läs mer
Nio år av hälsa & träning - men, GAAM vad kul vi haft!

Nio år av hälsa & träning - men, GAAM vad kul vi haft!

2023-03-24
GAAM firar sitt nionde år som varumärke! I detta inlägg tittar vi tillbaka på GAAM’s historia, hur varumärket ser ut idag, roliga och betydelsefulla händelser på vägen och lyfter några utvalda produkter ni inte kunnat få nog av! Så let’s go, häng med och låt oss utforska GAAM’s spännande resa tillsammans!
Läs mer