Scitec Muscle Army Warrior Juice 2100g - Blandprotein - Protein

010 - 138 88 50

Vardagar 09:30 - 15:30

X

Användarnamn


Prisgaranti
Snabb leverans
Fri frakt från 499kr
MENY

Tillagd i varukorgen

Scitec Muscle Army Warrior Juice 2100g i gruppen Proteinpulver / Blandprotein hos Proteinbolaget.se (PB-1355)

Scitec Muscle Army Warrior Juice 2100g

Handla vidare
Gå till kassan
Scitec Muscle Army Warrior Juice 2100g i gruppen Proteinpulver / Blandprotein hos Proteinbolaget.se (PB-1355)
Ambassadör - Grupp 2
Ederer Athletes
Ambassadör - Grupp 1
Scitec Muscle Army Warrior Juice 2100g

Scitec Muscle Army Warrior Juice 2100g

549 kr
Antal: 
Leveransinfo

Om du beställer fler produkter är det leveranstiden angett på den vara som har längst leveranstid som gäller. Observera att din beställning kan delas upp på flera leveranser.

Prisgaranti

Vi erbjuder alla våra kunder en prisgaranti, vilket innebär att om du otroligt nog skulle hitta samma produkt till ett billigare pris hos någon annan svensk webshop så matchar vi priset! Kontakta kundservice.

Prisgaranti
Fri retur

När du handlar hos oss kan du alltid känna dig trygg. Vi erbjuder dig helt kostnadsfri retur om du inte är nöjd med produkterna du fått.

Fri retur
29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr

Frakten hos oss kostar endast 29kr. Men om du handlar för mer än 499kr så bjuder vi på frakten!

29kr frakt. Fraktfritt vid 499kr
Snabb leverans

Du ser produktens leveranstid under köpknappen på varje produkt. Köper du en lagervara så kan du alltid förvänta dig 1-2 dagars leverans. Köper du en beställningsvara så är leveranstiden något längre.

Snabb leverans
Artnr: PB-1355
Info: Innehåll
WARRIOR JUICE protein är en 50%-50% fusion av högkvalitets mjölkproteiner och populära extra fria aminosyror berikat med 100% av det rekommenderade dagsbehovet av Vitamin C per portion! Vår protein blandning är hälften Vassleprotein och hälften odenaturerat Micellär Kasein (istället för denaturerat Kaseinat med lägre kvalitet)! Detta gör WARRIOR JUICE till en välbalanserad, mångsidig formel som kan användas när som helst: före eller efter träning, under dagen och före läggdags.

  • Kostproteiner är källan till kväve och oumbärliga aminosyror, som kroppen kräver för vävnads tillväxt och underhåll. WARRIOR JUICE protein bidrar till normal tillväxt av muskelmassa och också till underhållet av normal benmassa*. Detta är varför det är ett mycket bra tillskott till din vanliga kosthållning antingen när du är på diet eller försöker bygga muskelmassa!
  • WARRIOR JUICE protein har extra tillsatta aminosyre komponenter utöver vad protein källorna själva ger: 3000 mg L-Glutamin och L-Arginin HCL sammantaget! Vitamin C bidrar till nomal funktion hos immun och nervsystem, och till reducering av trötthet och utmattning.* Det hjälper också till att bibehålla normal funktion hos immunsystemet under och efter intensiv träning: de fördelaktiga effekterna uppnås vid ett intag som överstiger det rekommenderade dagsbehovet av Vitamin C med 200 mg – vilket fås från 2 doseringar av WARRIOR JUICE !


Doseringsförslag:
Blanda 1 portion med 250 ml vatten, juice eller mjölk (mjölk har ytterligare näringsämnen). Drick en portion lämpligast direkt efter träning. Ytterligare portioner kan intas under dagen. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam kost, inte som kostersättning.

Smak:
Choklad

Storlek:
2100 g – 70 portionOmdöme
Se fler varor
Scitec Nutrition Amino Charge 570g
Fler varianter
Amino Charge är en komplex aminosyra formel, som du kan konsumera under träning. Den gyn...
399 kr
Pharma First Max Out
Fler varianter
Kraftull kreatinformula med Aminosyror, Vitaminer, Koffein och Beta Alanin.
169 kr
Scitec Nutrition Essential Amino Matrix 300g
Fler varianter
Scitec Nutritions formel innehåller alla de nio essentiella aminosyrorna.
169 kr