Missa inte dessa erbjudanden!

3
Lagerrensning
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Scitec Nutrition Protein Delite 700 g Blandprotein

700 g
399 kr -20%
499 kr / 399 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Strawberry White Chocolate Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 39 kr
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-1080

Inspiration från andra

Mest populära från Blandprotein

 • Beskrivning
 • Världens mest välsmakande gourmet protein med riktiga frukter eller chokladbitar!
  Det moderna samhället har skapat en situation där vi har mindre tid för motion och samtidigt upplever ökade stressnivåer. En av de första saker vi kompromissar med, på grund av denna brist på tid och ökad stress, är vår hälsa. Våra matvanor har försämrats. Det är inte konstigt att fler och fler människor blir överviktiga, utvecklar högt blodtryck, hjärtsjukdomar och stroke. Trots detta är god mat det sista vi vill ge upp, särskilt godis! Lyckligtvis kan vi erbjuda dig nyttiga proteindrinkar med utsökt smak.

  • Under diet kan du fortfarande få det att vattnas i munnen av "förbjuden" mat - sötsaker! Protein Delite tillfredställer ditt sötsug utan att få dig att lägga på dig fett, vilket möjliggör en friskare, bättre formad fysik.
  • Varje smak av Protein Delite innehåller äkta fruktbitar eller chokladbitar.
  • Proteinkällan är en kombination av högsta kvalitet, långsamma och snabb utsöndrade proteiner som ger de nödvändiga näringsämnena för dina muskler. 

  Bruksanvisning:
  Blanda 2/3 - 1 skopa (20-30g) med 300 ml skummjölk eller vatten. Drick 1-2 portioner per dag, efter träning och/eller som kvällsmål.

  Storlekar:
  1000g - 50 eller 33 portioner
  Smak:
  Jordgubb
  Storlek:
  500 g, 700 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll • InnehållPer. portion
  Kalorier
  Kalorier från Fett
  Protein
  Kolhydrater
  Fett
  Aminogen
  112
  6
  19,5 g
  6,8 g
  0,75 g
  100 mg

  Ingredienser: (jordgubb vit choklad): ProDelite ™ -skyddad proteinmatris (vassleproteinkoncentrat, kalciumkaseinat, MJÖLKproteinkoncentrat), torkade jordgubbar, maltodextrin, vit chokladsmak, jordgubbsmak, guargummi, xantangummi, aspartam, jordgubbsfärg.

 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Amanda 2021-02-09
Beställde pineapple vanilla och den är verkligen läskande god! Blandade 1 skopa med 3dl vatten och måste säga att det är ett av de bästa proteinpulver jag smakat. Det stoppar även mitt sötsug totalt, jag håller mig mätt länge och får mer energi. Kommer beställa igen när den tagit slut!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5